ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Συναισθηματικά φορτισμένος ο Γιατράς: "Μπάσκετ παίζουμε, συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων"

Συναισθηματικά φορτισμένος ο Γιατράς: "Μπάσκετ παίζουμε, συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων"

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ήταν ο Μάκης Γιατράς μετά από το ματς του Προμηθέα με τον ΠΑΟΚ, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από τις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ (VIDEO).

Πολύ έντονα ήταν τα συναισθήματα του Μάκη Γιατρά, μετά από το ματς του Προμηθέα με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας εξήγησε ότι δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του όπως θα έπρεπε, εξαιτίας των προβλημάτων που προκαλεί η πανδημία, ωστόσο στάθηκε περισσότερο στους ανθρώπους που περνούν πραγματικά δύσκολα, τις οικογένειες που έχουν θύματα, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές σε όλη τη χώρα.

"Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Αυτά είναι τα σημαντικά, εμείς μπάσκετ παίζουμε. Εγώ συμμετέχω στον Προμηθέα, δεν είμαι ο προπονητής του Προμηθέα, γίνονται τρελά πράγματα, οι παίκτες παίζουν, οι παίκτες παλεύουν, τα πράγματα είναι δύσκολα. Αυτά που βιώνει η ομάδα είναι τίποτα, αυτά που βιώνει ο κόσμος είναι τα προβλήματα. Οικογένειες έχουν θανάτους, δεν βλέπουν τους ανθρώπους τους, υπάρχουν γιατροί που δεν πηγαίνουν σπίτια τους πέντε μέρες" είπε μεταξύ άλλων ο Γιατράς.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ