ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα κολακευτικά λόγια του Έτορε Μεσίνα για τον Παναθηναϊκό

Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Έτορε Μεσίνα
Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Έτορε Μεσίνα EUROKINISSI

Στο κίνητρο των Μακ, Νέντοβιτς, Γουάιτ που θα αντιμετωπίσουν την πρώην ομάδα τους στάθηκε ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Έτορε Μεσίνα, στις δηλώσεις του για το αυριανό ματς (3/12 στις 21:45) με τον Παναθηναϊκό.

Μία μέρα πριν από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (3/12 στις 21:45) για την 12η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague, ο Έτορε Μεσίνα μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους πράσινους.

"Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με μεγάλο βάθος, με ταλέντο στο φίζικαλ παιχνίδι, μια καλά οργανωμένη ομάδα. Την προηγούμενη εβδομάδα έκαναν μια σπουδαία εμφάνιση απέναντι στη Μπάγερν, μέχρι στιγμής δεν έχουν τα αποτελέσματα που μπορούν βάσει των δυνατοτήτων τους. Εκτός από αυτό, έρχονται με τρεις παίκτες που έχουν αγωνιστεί εδώ στο παρελθόν και θα έχουν κίνητρο απέναντί μας. Το ριμπάουντ και η προσωπική άμυνα θα είναι τα κλειδιά για εμάς, για να πάρουμε τη νίκη" είπε ο Ιταλός προπονητής.

Οι τρεις παίκτες στους οποίους αναφέρθηκε είναι ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο Άαρον Γουάιτ κι ο Σέλβιν Μακ, όλοι τους αγωνίστηκαν στην Αρμάνι Μιλάνο, χωρίς ωστόσο ιδιαίτερη επιτυχία εκτός ίσως από τον πρώτο που πάντως ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ