ΧΙΜΚΙ

Τελειώνει ο Κουρτινάιτις από την Χίμκι

Ο προπονητής της Χίμκι, Ρίμας Κουρτινάιτις, σε στιγμή από τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό
Ρίμας Κουρτινάιτις EUROKINISSI

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο Ρίμας Κουρτινάιτις αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Χίμκι λόγω της απογοητευτικής πορείας της ομάδας στην EuroLeague.

Κατά πολλούς έμοιαζε θέμα χρόνου. Για άλλους άργησε. Όπως και να έχει, ο Ρίμας Κουρτινάιτις αναμένεται σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων ανά την Ευρώπη να αποτελέσει παρελθόν από την Χίμκι.

Η τραγική πορεία της ομάδας στην EuroLeague, όπου έπειτα από 20 αγώνες έχει ρεκόρ 2-18 και 12 σερί ήττες, αλλά κυρίως η εικόνα της οδήγησε την διοίκηση της ομάδας στην απόφαση, η οποία ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου 6 εβδομάδες ο Λιθουανός τεχνικός βρέθηκε μία ανάσα από την αποδέσμευση, αλλά τελευταία στιγμή η Χίμκι αποφάσισε να μην λύσει το συμβόλαιό του, απολύοντας ωστόσο τους βοηθούς του.

Όσο για τον πιθανό του διάδοχο, αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεχωρίσει κάποιο όνομα, με κάποια σενάρια να αναφέρουν ότι προς το παρόν θα αναλάβει προσωρινά την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς.

TAGS ΧΙΜΚΙ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ