ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Τέλος από το Μεσολόγγι ο Τσαντ Μπράουν που πηγαίνει στην Bundesliga

Ο Τσαντ Μπράουν του Μεσολογγίου
Ο Τσαντ Μπράουν του Μεσολογγίου EUROKINISSI

Αποχώρησε από το Μεσολόγγι ο Τσαντ Μπράουν, καθώς κάνει χρήση του buy-out που υπήρχε στο συμβόλαιό του για να παίξει στην Bundesliga.

Δεν ήταν απλώς ο κορυφαίος παίκτης του Μεσολογγίου, ήταν ένας από τους κορυφαίους όλης της Stoiximan Basket League, όμως ο Τσαντ Μπράουν δεν θα βρίσκεται από αύριο στην Ελλάδα καθώς έκανε χρήση του buy-out που είχε στο συμβόλαιό του για να αποχωρήσει με προορισμό την Bundesliga και την Γκίσεν.

Ο Αμερικανός σέντερ είχε 11.5 πόντους (62.5% στο δίποντο), 8.6 ριμπάουντ και 16 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 27.2 λεπτά συμμετοχής σε εννέα αγώνες πριν από το ματς με τον Προμηθέα, έβαλε 22 πόντους στους Πατρινούς και μάζεψε 12 σκουπίδια και αμέσως μετά από το τέλος της αναμέτρησης χαιρέτισε έναν προς έναν για να συνεχίσει στα 24 χρόνια του την πορεία προς το υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος τον βρήκε στην G-League, το Μεσολόγγι ήταν η πρώτη του ομάδα έξω από τις ΗΠΑ και σίγουρα οι εμφανίσεις του αρκετά εντυπωσιακές για να του δώσουν την ευκαιρία να πάρει ένα καλύτερο συμβόλαιο στη Γερμανία.

TAGS ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ