ΤΟΥΡΚΙΑ

Τέλος ο Σαρίτσα από την εθνική Τουρκίας

Ο Ουφούκ Σαρίτσα στον αγώνα Τουρκία - ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019
Ο Ουφούκ Σαρίτσα στον αγώνα Τουρκία - ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 EUROKINISSI

Ο Ουφούκ Σαρίτσα αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Τουρκίας σε μία ξαφνική απόφαση, με τουρκικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν ότι υπήρχε διαφωνία για τους παίκτες που θα κληθούν. Πρώτος υποψήφιος αντικαταστάτης ο Ενέ.

Σε μία απόφαση που αιφνιδίασε πολύ κόσμο, η Ομοσπονδία της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι ο Ουφούκ Σαρίτσα αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας. Πρώτος υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει είναι ο Ορχούν Ενέ.

Η ανακοίνωση ήταν εξαιρετικά μικρή, αναφέροντας απλώς ότι "η συνεργασία μας με τον κόουτς Ουφούκ Σαρίτσα διακόπηκε. Ευχαριστούμε τον Ουφούκ Σαρίτσα και την Καρσίγιακα για την συνεργασία" γεγονός που αντιμετωπίστηκε με σκεπτικισμό δεδομένου ότι σε μερικές ημέρες η Τουρκία έχει αγώνες για τα προκριματικά του Eurobasket 2022, κόντρα σε Κροατία (27/11) και Ολλανδία (29/11).

Σύμφωνα πάντως με το τουρκικό σάιτ "basketfaul.com", ο λόγος που η συνεργασία των δύο πλευρών διακόπηκε ήταν η διαφωνία σχετικά με το ποιοι παίκτες θα κληθούν, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα αν αυτό αφορά και τον Σέιν Λάρκιν, για τον οποίο γίνονται προσπάθειες να αποκτήσει τουρκικό διαβατήριο.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ