ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Χαμός στην Βίρτους, υπ' ατμόν οι Τεόντοσιτς-Μάρκοβιτς μετά την απόλυση Τζόρτζεβιτς

Ο Τεόντοσιτς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016
Ο Τεόντοσιτς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 AP PHOTO/CHARLIE NEIBERGALL

Καταιγιστικές ενδέχεται να είναι οι εξελίξεις στην Βίρτους μετά την απόλυση του Τζόρτζεβιτς, αφού ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ίσως τον ακολουθήσουν οι Μίλος Τεόντοσιτς και Στέφαν Μάρκοβιτς.

Η απόλυση του Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς ίσως ήταν απλώς η αρχή για την Βίρτους. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια και για τους Μίλος Τεόντοσιτς και Στέφαν Μάρκοβιτς!

Ο Μάρκοβιτς βέβαια ίσως να έθεσε πρακτικά ο ίδιος τον εαυτό του εκτός ομάδας μετά το post του στο Instagram που ανέφερε ότι αυτοί που αποφάσισαν την απόλυση του Τζόρτζεβιτς δεν ξέρουν μπάσκετ, ωστόσο στην περίπτωση του Τεόντοσιτς φαίνεται ότι οι λόγοι είναι αγωνιστικοί.

Συγκεκριμένα, με βάση αυτά που αναφέρουν στην Ιταλία, υπάρχει απογοήτευση από την απόδοση του Σέρβου σταρ, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει δικαιολογήσει το παχυλό συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2018.

Είναι βέβαια σαφές ότι από την θεωρία μέχρι την πράξη υπάρχει μεγάλη απόσταση, ειδικά στην περίπτωση του Τεόντοσιτς, αφού για να μείνει ελεύθερος θα χρειαστεί να λάβει μία μεγάλη αποζημίωση. Όπως και να έχει ωστόσο, στην Ιταλία δεν αποκλείουν τίποτα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ