ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Θανάσης Αντετοκούνμπο: "Βύσμα ε; Αν έχεις Ferrari, θα πρέπει να της βάλεις και βενζίνη"

Milwaukee Bucks forward Thanasis Antetokounmpo (43) in the first half of an NBA basketball game Monday, March 9, 2020, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Milwaukee Bucks forward Thanasis Antetokounmpo (43) in the first half of an NBA basketball game Monday, March 9, 2020, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Τρομερή ατάκα από τον Θανάση Αντετοκούνμπο, απάντηση σε όσους τον αποκαλούν "βύσμα" επειδή αγωνίζεται στους Μιλγουόκι Μπακς μαζί με τον αδελφό του και MVP του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Εχει ακούσει πολλά. Εχει διαβάσει ακόμη περισσότερα. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2019 στους Μπακς, φέτος αναμένεται να έχει σημαντικότερο ρόλο στο ροτέισον, προς το παρόν όμως έδωσε μια φοβερή ατάκα στην εκπομπή Pick N' Roll όταν ο Βασίλης Σκουντής κι ο Ρήγας Δάρδαλης του ζήτησαν να σχολιάσει τα υποτιμητικά και πολλές φορές άκρως προσβλητικά λόγια που δέχεται από όσους τον θεωρούν "βύσμα" στην ομάδα του Μιλγουόκι.

"Βύσμα ε; Ας βρούμε ένα άλλο παράδειγμα. Αν εγώ αύριο σας πω, πάρτε μια Ferrari, θα χαρείτε γιατί σας έδωσαν μια Ferrari. Μετά από τρεις μέρες, θα μου πείτε ότι πίνει με το καλαμάκι τη βενζίνη" ήταν η αντίδραση του Θανάση, που συνέχισε λέγοντας: "Φέτος θα πρέπει να βοηθήσω την ομάδα, να μαρκάρω και να βάλω τα τρίποντα από τις γωνίες ή από την κορυφή. Θα πρέπει να δώσω σκληράδα, να συνεχίσω να εξελίσσομαι. Αν ο Γιάννης παίζει μέχρι τα 40 στην Εθνική, εγώ θα είμαι 42".

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην εκπομπή

Photo credits: AP Photo/David Zalubowski

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ