ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Το επεισόδιο Καλαμπάκου - Χατζηνικόλα και το σχόλιο του προπονητή του Μεσολογγίου

Το επεισόδιο Καλαμπάκου - Χατζηνικόλα και το σχόλιο του προπονητή του Μεσολογγίου

Δείτε το επεισόδιο που είχε ο Ντίνος Καλαμπάκος με τον Γιαννούλη Χατζηνικόλα στον πάγκο του Μεσολογγίου, αλλά και το σχόλιο του προπονητή των νεοφώτιστων για τα επαναλαμβανόμενα λάθη της ομάδας του (VIDEO).

Με το σκορ στο 64-67 και με το ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα, ο Γιαννούλης Χατζηνικόλας πίστεψε λίγο περισσότερο στις δυνάμεις του απ' όσο θα έπρεπε ή απ' όσο θα ήθελε ο Ντίνος Καλαμπάκος.

Ο περιφερειακός του Μεσολογγίου άργησε να αποφασίσει με τον Παπαγιάννη απέναντί του και είδε το 24άρι να τελειώνει, πριν πάρει στην επόμενη επίθεση κι ενώ είχε βγει η άμυνα ένα βιαστικό τρίποντο που βρήκε σίδερο. Ακολούθησε καλάθι του Παπαπέτρου για το 64-69 και timeout από τον Καλαμπάκο, που είχε πολύ έντονο επεισόδιο με τον παίκτη του στον πάγκο.

"Πολύ καλός ήταν ο Χατζηνικόλας, όμως κάποια πράγματα πρέπει να τα βγάλεις από το μυαλό των παιδιών. Δεν θέλω να κάνουμε τα ίδια λάθη, θέλω να κάνουμε καλύτερου επιπέδου λάθη. Έχουμε κολλήσει εδώ και 15 μέρες κι αυτό με εκνευρίζει. Πρέπει να δούμε και βελτίωση. Είμαι δύσκολος άνθρωπος, είμαι απαιτητικός" ήταν το σχόλιο του Καλαμπάκου στην κάμερα της ΕΡΤ.

Δείτε τι συνέβη ανάμεσα στους δύο:

TAGS ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ