EUROLEAGUE

Το ιατρικό δελτίο της EuroLeague: Με μισή ομάδα η Εφές στο Βελιγράδι

Ο Βασίλιε Μίτσιτς κατευθύνει τους συμπαίκτες του στη διάρκεια του αγώνα της Αναντολού Εφές με τον Παναθηναϊκό
Ο Βασίλιε Μίτσιτς κατευθύνει τους συμπαίκτες του EUROKINISSI

Το πρόγραμμα της Πέμπτης 26 Νοεμβρίου περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις, με αρκετές ομάδες να έχουν σημαντικές απουσίες, κυρίως όμως την Αναντολού Εφές να έχει ταξιδέψει μισή στο Βελιγράδι.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει και πάλι στη δράση της EuroLeague και θα υποδεχθεί την Μπασκόνια στο ΣΕΦ (21:00) για την 11η αγωνιστική. Με απουσίες, όμως, όπως και η Αναντολού Εφές που ταξίδεψε με μισό ρόστερ στο Βελιγράδι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (21:00)

Τα προβλήματα των "ερυθρολεύκων" (και οι απουσίες, πέντε στο σύνολο) αναμένεται να είναι αρκετά και δη στην front line, όπως δήλωσε ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ ο Άαρον Χάρισον συνεχίζει να βρίσκεται στα πιτς, λόγω τραυματισμού.

Όσον αφορά την Μπασκόνια, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (19:00)

Οι Ρώσοι αναμένεται να παραταχθούν δίχως τους Αντρέι Λοπάτιν, ο οποίος θα ενισχύσει την εθνική ομάδα στα ματς της "φούσκας", ενώ οι Φόιγκντμαν και Στρέλνιεκς προπονήθηκαν κανονικά.

Ενώ η Ρεάλ δεν θα έχει τους , Ρούντι Φερνάντεθ, Φακούντο Καμπάσο (έπαιξε το τελευταίο του ματς την Κυριακή, λίγο πριν φύγει για το NBA), ενώ στη διάθεση του Πάμπλο Λάσο θα είναι ο Φαμπιέν Κοζέρ, ο οποίος επέστρεψε την Κυριακή.

ΕΡΥΘΡΟΣ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (20:00)

Ο Ερυθρός Αστέρας αναμένεται να αγωνιστεί χωρίς τον Μάρκο Σιμόνοβιτς, ο οποίος θα βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Σερβίας στο Ελσίνκι.

Η Αναντολού Εφές, δεν θα έχει στη διάθεσή της τους τραυματίες Πλάις, Ντάνστον, Μίτσιτς, Μπομπουά και Σανλί, ενώ οι Τούρκοι διεθνείς, ανάμεσά τους και ο Σέιν Λάρκιν, θα ταξιδέψουν στη συνέχεια στην Κωνσταντινούπολη με ιδιωτική πτήση για να ενσωματωθούν στην εθνική τους ομάδα. Τι σημαίνει αυτό; Θα φανεί απόψε από τη διαχείριση του Εργκίν Αταμάν.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΖΕΝΙΤ (20:00)

Οι Λιθουανοί, δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα παραταχθεί πλήρης.

ΑΛΜΠΑ - ΧΙΜΚΙ (21:00)

Η Άλμπα θα παραταχθεί δίχως τον Μάρκους Έρικσον, αφού ο Σουηδός τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο ματς με τη Ζενίτ και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό.

Όσον αφορά τη Χίμκι, ο Γερέμπκο αναμένεται να επιστρέψει αφού στο παιχνίδι με τη Ζενίτ δεν αγωνίστηκε λόγω στομαχικών διαταραχών.

ΜΑΚΑΜΠΙ - ΑΡΜΑΝΙ (21:05)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα παραταχθεί χωρίς Κοέν και Κάσπι, με τον πρώτο να μένει εκτός λόγω τιμωρίας από το περιστατικό με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ενώ ο δεύτερος, μπορεί να πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την Χάιφα, όμως θα παραμείνει εκτός για να προστατευθεί.

Η Αρμάνι από την άλλη, φαίνεται πως δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΖΕΝΙΤ ΧΙΜΚΙ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ