ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Το καυστικό tweet του Ξανθόπουλου: "ΕΣΑΚΕ, βαρέλι δίχως πάτο"

Ο παίκτης του Κολοσσού Ρόδου, Βασίλης Ξανθόπουλος, σε φάση από τη σεζόν 2019/20 όταν αγωνιζόταν στο Περιστέρι
Ο Βασίλης Ξανθόπουλος EUROKINISSI

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο, ο Βασίλης Ξανθόπουλος έστειλε μήνυμα προς τον ΕΣΑΚΕ που δεν δείχνει διάθεση να βοηθήσει τον Κολοσσό εν όψει του αγώνα με το Περιστέρι. "Βαρέλι δίχως πάτο" έγραψε ο έμπειρος πλέι μέικερ.

Ο εκνευρισμός που υπάρχει στις τάξεις του Κολοσσού είναι δεδομένος, από τη στιγμή που ο ΕΣΑΚΕ δεν δείχνει διάθεση να μεταθέσει τον σαββατιάτικο αγώνα της ομάδας της Ρόδου με το Περιστέρι σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Οι παράγοντες της ομάδας είχαν κανονίσει να ταξιδέψουν στην Αθήνα το προηγούμενο Σάββατο, ωστόσο η αναβολή της πρεμιέρας εξαιτίας του προβλήματος που υπήρξε με το πιστοποιητικό συμμετοχής του Ιωνικού πήγε το πρόγραμμα μία εβδομάδα πίσω με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του Κολοσσού να μη βρίσκουν αεροπορικά εισιτήρια.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος, μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα "καυστικός" στο Twitter καθώς έγραψε "θα βρούμε λύση παλικάρια. Τέσσερις σήμερα, τέσσερις αύριο, τέσσερις την Παρασκευή και τέσσερις το Σάββατο. Το καλό είναι ότι βρήκαμε εισιτήρια επιστροφής", ενώ τοποθέτησε και τα hashtags ΕΣΑΚΕ - βαρέλι δίχως πάτο για να καταδείξει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο με ποιους είναι ενοχλημένοι οι Ροδίτες, οι οποίοι "βράζουν" από την ατάκα "ελάτε αυθημερόν" που ειπώθηκε στη διάρκεια της Τετάρτης (21/10).

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΕΣΑΚΕ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ