BASKETBALL CH. LEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας (1/10)

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας (1/10)
EUROKINISSI

Η ΑΕΚ ρίχνεται στη μάχη του Final Eight του BCL, αντιμετωπίζοντας την Νίμπουρκ (18:30) στον προημιτελικό. Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Ζάλγκιρις στην EuroLeague.

Η ώρα της ΑΕΚ έφτασε. Οι "κιτρινόμαυροι" αντιμετωπίζουν σήμερα (1/10) τη Νίμπουρκ (18:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) στον τρίτο προημιτελικό του Final Eight, με το βλέμμα στα ημιτελικά.

Στο άδειο (λόγω κορονοϊού) ΟΑΚΑ, η "Ένωση" χάνει σημαντικό μέρος από το πλεονέκτημα έδρας που θα είχε. Ακόμα και έτσι, οι "κιτρινόμαυροι" γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει χρόνος για να σκεφτούν κάτι άλλο στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν το τρόπαιο για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια.

Όπως ξεκαθάρισαν εξάλλου τόσο ο Ηλίας Παπαθεοδώρου όσο και ο Νίκος Ζήσης, η ΑΕΚ έχει το βλέμμα στο τρόπαιο και δεν έχει άλλη επιλογή από το να κάνει τα... απαραίτητα για να νικήσει.

Στον άλλο προημιτελικό της βραδιάς έχουμε ισπανικό "εμφύλιο" ανάμεσα σε Σαραγόσα και Τενερίφη (21:30). Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ΑΕΚ - Νίμπουρκ.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα του Final Eight:

ΑΕΚ - Νίμπουρκ (18:30, ΕΡΤ 3)

Σαραγόσα - Τενερίφη (21:30, ΕΡΤ 3)

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο Ολυμπιακός ανοίγει την δική του αυλαία, υποδεχόμενος την Ζάλγκιρις (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr και τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1) για την πρώτη αγωνιστική της EuroLeague.

Οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις, θέλοντας να ξεκινήσουν με το δεξί τις φετινές τους υποχρεώσεις, με τον Βασίλη Σπανούλη να ξεκαθαρίζει ότι πάντα υπάρχει... πείνα στην ομάδα.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, ξεχωρίζει φυσικά ο αγώνας της Μπαρτσελόνα με την ΤΣΣΚΑ, με την ρωσική ομάδα πάντως να αναμένεται να παραταχθεί χωρίς τους Μιλουτίνοβ και Στρέλνιεκς.

Αναλυτικά το σημερινό (1/10) πρόγραμμα της EuroLeague:

Αναντολού Εφές - Ζενίτ (20:30)

Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις (21:00)

Μακάμπι - Άλμπα Βερολίνου (21:05)

Μπαρτσελόνα - ΤΣΣΚΑ (22:00)

Βαλένθια - Βιλερμπάν (22:00)

Διαβάστε το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας εδώ.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ