ΑΕΚ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας (11/11): Δοκιμασίες για ΑΕΚ και τον "μισό" Προμηθέα

Ο Κιθ Λάνγκφορντ στον αγώνα ΑΕΚ - Χάποελ Χολόν για το Basketball Champions League της σεζόν 2020/21
Ο Κιθ Λάνγκφορντ στον αγώνα ΑΕΚ - Χάποελ Χολόν για το Basketball Champions League EUROKINISSI

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τσμόκι Μινσκ για το BCL και ο χτυπημένος από τον κορονοϊό Προμηθέας την Τρέντο για το EuroCup, στους αγώνες που ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της ημέρας.

Ημέρα με διπλή ελληνική εκπροσώπηση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι η σημερινή (11/11), αφού τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Προμηθέας έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις και μάλιστα την ίδια ώρα.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τσμόκι Μινσκ (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr και τηλεοπτική μετάδοση από το ΕΡΤ Sports) στον εξ αναβολής αγώνα της πρώτης αγωνιστικής του Basketball Champions League, θέλοντας να ζευγαρώσει τις νίκες της στην διοργάνωση. Το καλό για την "Ένωση" είναι ότι θα παραταχθεί πλήρης.

Δεν μπορεί βέβαια να υποστηρίξει το ίδιο ο Προμηθέας, ο οποίος την ίδια ώρα θα υποδεχθεί την Τρέντο (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr και τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports1 HD) για την 7η αγωνιστική του EuroCup. Οι Πατρινοί θα παραταχθούν με μισή ομάδα, αφού ανακοίνωσαν ακόμα τέσσερα κρούσματα κορονοϊού στα ήδη τρία υπάρχοντα, αλλά η EuroLeague Basketball δεν δέχθηκε το αίτημά τους για αναβολή (!), προκαλώντας την έκρηξη του Βαγγέλη Λιόλιου.

Περίπου όταν ολοκληρώνονται τα δύο ελληνικά παιχνίδια θα έχουμε και το πρώτο τζάμπολ στον αγώνα Βιλερμπάν - Ερυθρός Αστέρας (21:45), σε ένα εξ αναβολής παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της EuroLeague. Υπενθυμίζεται ότι κανονικά σήμερα (11/11) θα διεξαγόταν και ο εξ αναβολής αγώνας Ζενίτ - Αρμάνι Μιλάνο, αλλά το παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην ιταλική ομάδα.

TAGS ΑΕΚ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ EUROLEAGUE EUROCUP BASKETBALL CH. LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ