ΑΕΚ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας (2/10)

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας (2/10)
Ο Ταϊρίς Ράις EUROKINISSI

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Σαραγόσα (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) στον 2ο ημιτελικό του Final Eight του BCL για μία θέση στον τελικό. Πρεμιέρα κόντρα στην Χίμκι για τον Παναθηναϊκό στην EuroLeague, Λέικερς - Χιτ πράξη 2η στους τελικούς του ΝΒΑ.

Η ΑΕΚ έκανε την... δουλειά της κόντρα στην Νίμπουρκ χθες (1/10) και τώρα θέλει να δώσει συνέχεια, αντιμετωπίζοντας την δυνατή Σαραγόσα στον ημιτελικό του Final Eight του BCL που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ.

Η "Ένωση" αναμένεται σαφώς να έχει πιο δύσκολο έργο κόντρα στην ισπανική ομάδα, η οποία χθες (1/10) επιβλήθηκε δύσκολα της εξίσου δυνατής Τενερίφης, όπως και ότι οι απαιτήσεις θα είναι διαφορετικές. Οφείλει ωστόσο να είναι έτοιμη για αυτό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας στο BCL

Μπούργος - Ντιζόν (18:30, ΕΡΤ 3)

ΑΕΚ - Σαραγόσα (21:30, ΕΡΤ 3)

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Έχοντας πολλά προβλήματα τραυματισμών, αφού θα παραταχθεί χωρίς τους Τζάκσον, Σαντ-Ρος και Γουάιτ, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Χίμκι (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στην πρεμιέρα του στην EuroLeague.

Το έργο των "πράσινων" σαφώς και γίνεται πιο δύσκολο λόγω των απουσιών, αφού θα παραταχθούν χωρίς καθαρό πόιντ γκαρντ, με το βάρος να αναμένεται να πέσει κυρίως πάνω στον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Στα υπόλοιπα παιχνιδια της ημέρας, ξεχωρίζει ο αγώνας ανάμεσα στην Μπασκόνια και την Ρεάλ

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της EuroLeague:

Χίμκι - Παναθηναϊκός (20:00, Novaposrts 2)

Φενέρμπαχτσε - Ερυθρός Αστέρας (20:45, Novaposrts 5)

Μπάγερν- Αρμάνι (21:30, Novaposrts 4)

Μπασκόνια - Ρεάλ (22:00, Novaposrts 3)

ΛΕΪΚΕΡΣ - ΧΙΤ, ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Έπειτα από ένα μονόπλευρο Game 1 στους τελικούς του ΝΒΑ, οι Λέικερς αντιμετωπίζουν ξανά τους Χιτ στο πλαίσιο του Game 2 (04:00, LIVE Blog από το Sport24.gr και τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1).

Οι Λέικερς σαφώς και είναι το φαβορί, την ίδια στιγμή που οι Χιτ δεν ξέρουν ακόμα μεταξύ άλλων αν θα είναι διαθέσιμοι οι Ντράγκιτς και Αντεμπάγιο που τραυματίστηκαν στο Game 1.

Διαβάστε το αναλυτικό αθλητικό πρόγραμμα της ημέρας ΕΔΩ.

TAGS ΑΕΚ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ