ΕΛΛΑΔΑ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας (4/11): Πρεμιέρα για ΑΕΚ στο BCL, με μισή ομάδα ο Προμηθέας στο EuroCup

Ο Νίκος Ζήσης καθοδηγεί από τη θέση του πόιντ γκαρντ την ΑΕΚ σε εκτός έδρας αγώνα για τη Basket League
Ο Ζήσης δείχνει το σύστημα που θα παίξει η ΑΕΚ σε αγώνα της Basket League EUROKINISSI

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Χάποελ Χολόν στον πρώτο φετινό της αγώνα στο BCL, με τον Προμηθέα - με 4 έφηβους στην 10αδα - να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γκραν Κανάρια για την 6η αγωνιστική του EuroCup στα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας.

Η αναμονή, για την ΑΕΚ, τελείωσε όσον αφορά τις φετινές ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Έστω με 2 εβδομάδες καθυστέρηση, η "Ένωση" ανοίγει την δική της αυλαία στο Basketball Champions League, υποδεχόμενη την Χάποελ Χολόν (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr και τηλεοπτική μετάδοση από το ΕΡΤ Sports HD).

Ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, αφού την 1η αγωνιστική η ΑΕΚ επρόκειτο να αντιμετωπίσει την Τσμόκι Μινσκ αλλά ο αγώνας αναβλήθηκε λόγω θετικών κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Λευκορωσίας.

Όπως και να έχει, το βασικό για την ΑΕΚ είναι ότι θα πατήσει επιτέλους παρκέ για παιχνίδι του BCL και μάλιστα με πλήρη σύνθεση, αφού όλα τα τεστ κορονοϊού ήταν αρνητικά και ο Σλότερ επέστρεψε στις προπονήσεις, θέλοντας να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της.

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Λίγες ώρες μετά την ΑΕΚ, ο... μισός Προμηθέας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Γκραν Κανάρια (22:00, LIVE Blog από το Sport24.gr και τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1 HD) για την 6η αγωνιστική του EuroCup.

Οι Πατρινοί θα παραταχθούν με μόλις 10 παίκτες - 4 εκ των οποίων έφηβοι - αφού η EuroLeague Basketball τους υποχρέωσε να ταξιδέψουν στην Ισπανία για τον αγώνα για να μην μηδενιστούν, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ενεργά κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα.

Για την ιστορία, ο Προμηθέας θα παραταχθεί με τους Μάντζαρη, Μίλερ, Λούντζη, Ραντίσεβιτς, Φαγιέ και Αγμπελίς από το βασικό ροτέισον, συν τους Μαντζούκα, Τανούλη, Μπαζίνα και Βασιλείου.

Διαβάστε το αναλυτικό τηλεοπτικό αθλητικό πρόγραμμα της ημέρας ΕΔΩ.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ EUROCUP BASKETBALL CH. LEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ