ΑΕΚ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Αυλαία στο BCL για ΑΕΚ, υποδέχεται την Νίζνι

Ο Γιανίκ Μορέιρα με την φανέλα της ΑΕΚ
Ο Γιανίκ Μορέιρα με την φανέλα της ΑΕΚ EUROKINISSI

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Νίζνι (19:30, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT 24) για την 6η αγωνιστική της 2ης φάσης του BCL, σε έναν αδιάφορο αγώνα, αφού έχει ήδη αποκλειστεί. Ο Κολοσσός υποδέχεται τον Προμηθέα σε εξ αναβολής αγώνα της Stoiximan Basket League.

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα (7/4), πολύ νωρίτερα από ότι ήθελε, τις υποχρεώσεις της στο Basketball Champions League, υποδεχόμενη την Νίζνι (19:30, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT 24) για την 6η αγωνιστική της 2ης φάσης της διοργάνωσης.

Η "Ένωση" έχει ήδη αποκλειστεί από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν λόγω της ήττας της από την Τουρκ Τέλεκομ έμεινε και μαθηματικά εκτός Final Eight, έχοντας πλέον ως μοναδικό στόχο σήμερα να βγάλει την υποχρέωση με μία νίκη για να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις.

Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Η Stoiximan Basket League βρίσκεται στην 20η αγωνιστική, ωστόσο σήμερα (7/4) ολοκληρώνεται η... 18η αγωνιστική, με τον εξ αναβολής αγώνα του Κολοσσού με τον Προμηθέα (15:00, ERTFLIX, και LIVE από το SPORT 24).

Οι Ροδίτες υποδέχονται τους Πατρινούς σε ένα παιχνίδι που είχε αναβληθεί πριν μερικές εβδομάδες λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στον Προμηθέα.

Η Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ 8Η ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ

Με τέσσερις αγώνες συνεχίζεται η δράση στην Α1 Γυναικών, η οποία βρίσκεται πλέον στην 8η αγωνιστική, με τους αγώνες Ολυμπιακός - Εσπερίδες και Παναθηναϊκός - Δάφνη Αγίου Δημητρίου να ξεχωρίζουν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Χανιά - ΠΑΣ Γιάννινα (13:30)

ΠΑΟΚ - Ελευθερία Μοσχάτου (14:00)

Ολυμπιακός - Εσπερίδες (18:00)

Παναθηναϊκός - Δάφνη Αγίου Δημητρίου (19:30)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ BASKETBALL CH. LEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ