ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Φινάλε με Λετονία η Εθνική

Η Εθνική Ελλάδας στο ματς με τη Βοσνία
Η Εθνική Ελλάδας στο ματς με τη Βοσνία EUROKINISSI

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει τρει αναμετρήσεις, με την Εθνική Ελλάδας να δίνει το τελευταίο ματς για τα "παράθυρα" του EuroBasket 2022 απέναντι στη Λετονία (19:30), τον Ολυμπιακό να υποδέχεται το Λαύριο (21:45) και την Αρμάνι Μιλάνο να δοκιμάζεται στην Μόσχας κόντρα στη Ζενίτ (19:00)

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το μπασκετικό πρόγραμμα της Δευτέρας (22/2), τόσο για το τελευταίο "παράθυρο" του EuroBasket 2022, όσο και για την EuroLeague.

Η Εθνική Ελλάδας ολοκληρώνει ουσιαστικά την παρουσία της σε αυτά τα προκριματικά, θα παίξει απέναντι στην Λετονία (19:30, ΕΡΤ 3), ενώ ο συγκεκριμένος αγώνας είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού έχει ήδη προκριθεί στο EuroBasket 2022. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος, θα αποφασίσει για το ποιους παίκτες θα αφήσει εκτός αποστολής, με τους Κώστα Παπαδάκη και Δημήτρη Κακλαμανάκη, να μην αγωνίζονται στον προηγούμενο αγώνα.

Όσο για την Λετονία, μόνο ευχαριστημένοι δεν είναι, αφού ηττήθηκαν από τη Βουλγαρία και έμειναν ουσιαστικά εκτός της διοργάνωσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ (21:45)

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τα φιλικά παιχνίδια με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με αυτή την φορά να υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Λάυριο, στο πλαίσιο του προγράμματος "Monday Night Against Covid-19". Αυτό μάλιστα θα είναι και ένα καλό τεστ για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, εν όψει του ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (25/2, 21:00).

ΖΕΝΙΤ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (EUROLEAGUE) (19:00)

Η Αρμάνι Μιλάνο ταξίδεψε στην Μόσχα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, για τον εξ αναβολής αγώνα της EuroLeague. Το εν λόγω ματς, είχε αναβληθεί ελέω των κρουσμάτων κορονοϊού που είχαν βρεθεί στους Ιταλούς στις 9 Νοεμβρίου 2020.

Να θυμίσουμε ότι αυτή η αναμέτρηση είναι για την 5η αγωνιστική της EuroLeague, ενώ ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 11 Νοεμβρίου 2020.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ EUROBASKET ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΕΝΙΤ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ