STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Μάχες σε Θεσσαλονίκη και Ρόδο, πρώτος τελικός για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην Α1 Γυναικών

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Μάχες σε Θεσσαλονίκη και Ρόδο, πρώτος τελικός για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην Α1 Γυναικών
EUROKINISSI

Το μπασκετικό πρόγραμμα της Πέμπτης (13/5) περιλαμβάνει συνολικά τρεις αναμετρήσεις, εκ των οποίων οι δύο είναι τα Game 2 για τα playoffs της Stoiximan Basket League ανάμεσα σε ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και Κολοσσό - Λαύριο, ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για τον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών.

Η Πέμπτη 13 Μαΐου περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις τόσο στην Stoiximan Basket League, όσο και στην Α1 Γυναικών, καθώς ξεκινούν οι τελικοί ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στην Πυλαία (20:00 ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT 24), με τους γηπεδούχους να θέλουν να εκμεταλλευτούν το πρόβλημα του Κιθ Λάνγκφορντ και να ισοφαρίσουν σε 1-1 την σειρά για την α' φάση των playoffs της Stoiximan Basket League. Θυμίζουμε ότι η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες και αυτός που θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ο οποίος έκανε χθες (12/5) το 1-0 κόντρα στον Ιωνικό.

Από την άλλη, λίγες ώρες νωρίτερα, ο Κολοσσός φιλοξενεί στην Καλλιθέα το Λαύριο (15:30 ΕΡΤFlix και LIVE από το SPORT 24), όπου θα ψάξει τη νίκη για να ισοφαρίσει την σειρά σε 1-1 και να μην αποκλειστεί τόσο νωρίς από την μάχη των playoffs. Όποια ομάδα προκριθεί στους "4" θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι Προμηθέας - Περιστέρι.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Για σήμερα Πέμπτη (13/5) μετατέθηκε ο πρώτος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για την Α1 Γυναικών στο μπάσκετ, με τις "ερυθρόλευκες" να επικρατούν στην τελευταία αγωνιστική με 66-56 και να ισοφαρίζουν σε 1-1. Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας αυτός ήταν προγραμματισμένος για χθες Τετάρτη (12/5), όμως η αστυνομία ζήτησε να διεξαχθεί δύο ώρες νωρίτερα την Τετάρτη 12 Μαΐου (στις 13:00 αντί για τις 15:00), αίτημα που δεν έγινε δεκτό από τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να διεξαχθεί μία ημέρα αργότερα απ' ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

STOIXIMAN BASKET LEAGUE (PLAYOFFS)

Κολοσσός - Λαύριο (15:30)

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (20:00)

A1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΤΕΛΙΚΟΙ)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (15:00)

Δείτε ΕΔΩ το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας (13/5)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ