STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Τα βλέμματα στο ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Τα βλέμματα στο ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας (20/3) περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις, με το Άρης - ΠΑΟΚ (20:00, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT 24), να είναι το ματς που ξεχωρίζει για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Άρης και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν σήμερα Σάββατο (20/3, 20:00, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT 24) τα ξίφη τους για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ήττα με την ΑΕΚ, ενώ ο Άρης έχει ψυχολογία, καθώς έχει κερδίσει στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ο Σάββας Καμπερίδης αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους για το ματς, εώ ο Άρης Λυκογιάννης δεν θα έχει τον τραυματία Γιώργο Τσαλμπούρη (χειρουργήθηκε χθες (19/3)) ο οποίος θα λείψει για περίπου 4-6 εβδομάδες.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, το Μεσολόγγι θα υποδεχθεί στισ 17:00 το Λαύριο (ΕΡΤ Sports και LIVE από το SPORT 24), ενώ η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή (17:00, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT 24), εάν και εφόσον το παιχνίδι διεξαχθεί (θα γνωστοποιηθεί εντός της ημέρας), καθώς χθες (19/3) η Ένωση, ανακοίνωσε ένα θετικό κρούσμα κορονοϊού (πρόκειται για παίκτη) με τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου να πραγματοποιούν επαναληπτικά τεστ για να προλάβουν τυχόν διασπορά στην ομάδα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, οι "κιτρινόμαυροι" θα παραταχθούν με εννέα παίκτες, με τους Ζήση, Γκίκα, Γιάνκοβιτς και Σλότερ και Μόουζες να μένουν εκτός. Από την άλλη, ο Ηρακλής, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά από το 100-78 επί του Μεσολογγίου.

Το μπασκετικό πρόγραμμα του Σαββάτου (20/3):

Αγρινίου 17.00 Μεσολόγγι-Λαύριο Παπαπέτρου-Παναγιώτου-Θεονάς (Πατσατζόπουλος)

Αλεξάνδρειο 20.00 Άρης-ΠΑΟΚ Κορομηλάς-Πουρσανίδης Γ. –Συμεωνίδης (Σιμητόπουλος)

ΟΑΚΑ 17.00 ΑΕΚ-Ηρακλής Σχινάς-Παγώνης-Σκούτας (Ορφανός Γ.)

Δείτε ΕΔΩ το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Σαββάτου (20/3)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ