EUROLEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε, με φόντο το Final Four του FIBA Europe Cup ο Ηρακλής

Ο Γιώργος Πρίντεζης με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε αγώνα της EuroLeague
Ο Γιώργος Πρίντεζης με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε (21:00, NS1, LIVE από το SPORT 24) για την 31η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας την 4η σερί νίκη του. Μάχη με την Νες Ζιόνα με φόντο το Final Four του FIBA Europe Cup για τον Ηρακλή.

Ο Ολυμπιακός έχει ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά του, υποδεχόμενος την Φενέρμπαχτσε (21:00, NS 1 και LIVE από το SPORT 24) για την 31η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι "ερυθρόλευκοι" εξακολουθούν να έχουν μαθηματικές ελπίδες για είσοδο στην 8αδα και - κατά δήλωση και του Γιώργου Μπαρτζώκα - σκοπεύει να τις εξαντλήσει.

Σε αυτή του την προσπάθεια ο Ολυμπιακός δεν θα έχει για ακόμα ένα παιχνίδι τους μόνιμους απόντες - Κώστα Παπανικολάου και Χασάν Μάρτιν - ελπίζοντας ότι θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία και θα σημειώσει την 4η σερί νίκη του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Χίμκι - Ζενίτ (19:00)

Μπασκόνια - Αρμάνι Μιλάνο (20:00)

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε (21:00)

Μπαρτελόνα - Άλμπα Βερολίνου (22:00)

ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ FINAL FOUR Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Μεγάλη μέρα η σημερινή για τον Ηρακλή, που αντιμετωπίζει την Ιρόνι Νες Ζιόνα (19:00, LIVE από το SPORT 24) στα προημιτελικά του FIBA Europe Cup, σε αγώνα νοκ-άουτ, με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης.

Το έργου του "Γηραιού" δεν είναι εύκολο, ωστόσο η προοπτική της πρόκρισης δίνει μία τεράστια ευκαιρία στον Ηρακλή, που συνεχίζει να ονειρεύεται τον πρώτο ευρωπαϊκό του τίτλο.

Μπορείτε να παρακολουθήστε την εξέλιξη όλων των αγώνων στο Matchcenter του SPORT 24.

Διαβάστε ΕΔΩ το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ