ΕΥΡΩΠΗ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Πρεμιέρα playoffs στο FIBA Europe Cup για τον Ηρακλή

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Πρεμιέρα playoffs στο FIBA Europe Cup για τον Ηρακλή
EUROKINISSI

Το μπασκετικό πρόγραμμα της Τετάρτης (24/3) περιλαμβάνει την αναμέτρηση του Ηρακλή με την Άνβιλ (18:00, Κανάλι της FIBA στο YouTube και LIVE από το SPORT 24), για τα playoffs του FIBA Europe Cup, με στόχο την πρόκριση στους "8" της διοργάνωσης. Επιστροφή στη δράση και για την Α1 Γυναικών.

Σημαντική ημέρα για τον Ηρακλή η σημερινή (24/3) καθώς σε λίγες ώρες θα αντιμετωπίσει σε νοκ-άουτ ματς την Άνβιλ (18:00, Κανάλι της FIBA στο YouTube και LIVE από το SPORT 24) στην Ολλανδία, για την φάση των "16" του FIBA Europe Cup.

Ο "Γηραιός" καλείται να εμφανιστεί όπως ακριβώς στην "φούσκα" του Ντεν Μπος (είχε πάρει τρεις νίκες) και να ξεπεράσει το εμπόδιο της Άνβιλ, αν θέλει να έχει συνέχεια στην διοργάνωση και να προκριθεί στις οκτώ (8) καλύτερες ομάδες.

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου, θέλει να έχει οδηγό το τελευταίο παιχνίδι της Stoiximan Basket League, κόντρα στην ΑΕΚ (100-97), προκειμένου να συνεχίσει να ονειρεύεται.

Η αποστολή των "κυανόλευκων" δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ενώ την Δευτέρα (22/3) πέρασαν όλοι από τεστ κορονοϊού, λόγω του πρωτοκόλλου της FIBA.

Σε περίπτωση νίκης, ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (26/3, 19:00) τον νικητή του ζευγαρίου Ιρόνι Νες Ζιόνα (Ισραήλ) – Κιέβ Μπάσκετ (Ουκρανία).

Την Τετάρτη επίσης, ξεκινά και πάλι το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών στο μπάσκετ, με τέσσερα παιχνίδια να διεξάγονται. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στις 18:00 τις Εσπερίδες, ενώ ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον ΕΦΑΟΖ, δύο ώρες αργότερα (20:00).

Το σημερινό πρόγραμμα της Α1 Γυναικών Μπάσκετ:

Αγ. Δημητρίου (Π) 17.00 Δάφνη Αγ. Δημητρίου-Ελευθερία Μοσχάτου Καραβίτης-Σκαλτσής-Τσαχάκης (Σαμαρτζή)

Π.Γιαννακόπουλος (18.00) Παναθηναϊκός-Εσπερίδες Καλλιθέας Ραχιώτης-Αναστασίου-Φραγκούλη (Τηγάνης)

Κλαδισού 15.00 ΟΑ Χανίων-Νίκη Λευκάδας Σπυρόπουλος-Αργυρούδης-Τηγάνης (Πετράκης)

Ζωγραφου 20.00 ΕΦΑΟ Ζωγράφου-Ολυμπιακός Μηλαπίδης-Καλογριάς-Γρίβα (Τζουβάρας)

Δείτε ΕΔΩ το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Τετάρτης (24/3)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΥΡΩΠΗ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ