ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Το Περιστέρι ψάχνει τον αντί-Γκρέι, ψάχνει όμως και ψηλό

Ο Αργύρης Πεδουλάκης σε αγώνα Παναθηναϊκός - Περιστέρι την σεζόν 2019/20
Ο Αργύρης Πεδουλάκης σε αγώνα Παναθηναϊκός - Περιστέρι την σεζόν 2019/20 EUROKINISSI

Και κοντό και ψηλό ψάχνει το Περιστέρι, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να χρειάζεται αντικαταστάτη του Στίβεν Γκρέι και προσθήκη στη φροντ λάιν με αθλητή που θα παίζει και στο τέσσερα και στο πέντε.

Ο Στίβεν Γκρέι βρίσκεται στην έξοδο, το Περιστέρι που έχει ήδη κάνει αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ από τη μέρα που ανέλαβε την τεχνική του ηγεσία για τέταρτη θητεία ο Αργύρης Πεδουλάκης αναζητά τον διάδοχό του, ωστόσο αυτή δεν θα είναι η τελευταία αλλαγή καθώς οι παράγοντες της ομάδας ψάχνουν και παίκτη για την φροντ-λάιν.

Συγκεκριμένα, το Περιστέρι έχει βγει στην αγορά για έναν αθλητή που θα δίνει βοήθειες και στο τέσσερα και στο πέντε, έναν ψηλό που θα πλαισιώσει τους Μάρβιν Τζόουνς - Γιάννη Μπουρούση και θα προσφέρει διαφορετικά στοιχεία παίζοντας είτε μαζί με τον Αμερικανό, είτε στο πλευρό του Έλληνα σέντερ.

Στο ρόστερ υπάρχουν αρκετοί φόργουορντ, υπάρχει και ο Γάιος Σκορδίλης, ωστόσο με δεδομένο ότι το Περιστέρι θέλει να ανταγωνιστεί ΑΕΚ και Προμηθέα και να φτάσει μέχρι τους τελικούς της Stoiximan Basket League, η απόφαση για απόκτηση ενός ακόμη καλού ψηλό είναι ειλημμένη.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ