ΜΠΑΣΚΕΤ

To SPORT 24 ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Instat Scout

To SPORT 24 ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Instat Scout
To SPORT 24 ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Instat Scout 24MEDIA CREATIVE TEAM

To SPORT 24, ο κορυφαίος ψηφιακός αθλητικός προορισμός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την παγκόσμια πλατφόρμα advanced stats και ανάλυσης αθλητών και ομάδων στον χώρο του μπάσκετ, την InStat Scout.

Tο No1. αθλητικό ειδησεογραφικό brand SPORT 24 συνεχίζει να επενδύει σε νέες εφαρμογές με σκοπό την ολοκληρωμένη ενημέρωση του αθλητικού κοινού. Ο κορυφαίος ψηφιακός αθλητικός προορισμός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την παγκόσμια πλατφόρμα advanced stats και ανάλυσης αθλητών και ομάδων στον χώρο του μπάσκετ, την InStat Scout.

Μετά την πρόσφατη προσθήκη data για τους αγώνες ποδοσφαίρου, το SPORT 24 χτίζει μια ακόμη πολύτιμη συνεργασία για να εξασφαλίσει στο πιστό κοινό του στοιχεία και δεδομένα για όλους τους αγώνες μπάσκετ. Το InStat Scout περιέχει video και δεδομένα για πάνω από 1.000.000 αθλητές από όλες τις χώρες και χρησιμοποιείται σε περισσότερες από 2.000 ομάδες.

Κάθε μήνα καταγράφει και αναλύει περισσότερους από 6.000 αγώνες ανά τον κόσμο. Είναι σημαντικό πως έχει δικό του λογισμικό το οποίο παρακολουθεί ό,τι συμβαίνει σε έναν αγώνα, τις ενέργειες των παικτών, συλλέγοντας και αναλύοντας δεδομένα. Αυτά τα δεδομένα που αφορούν το μπάσκετ, θα μπορούν πλέον να τα βλέπουν οι αναγνώστες του SPORT 24, μέσα από τις θεματικές αναλύσεις, τα αφιερώματα και την καθημερινή ροή.

Το SPORT 24 συνεχίζει την ανάπτυξη και επένδυση στο χώρο των data, θέλοντας να παρέχει τις καλύτερες αναλύσεις και στατιστικά για το αναγνωστικό του κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ