EUROLEAGUE

Με Αμπρίνες και clutch Μάικ Τζέιμς κορυφή το Top-10 της EuroLeague

Το νικητήριο τετράποντο του Μάικ Τζέιμς απέναντι στη Ρεάλ
Το νικητήριο τετράποντο του Μάικ Τζέιμς απέναντι στη Ρεάλ CSKA MOSCOW/TWITTER

Ο Μάικ Τζέιμς είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Top-10 της EuroLeague 2020-21 για αυτή την εβδομάδα, με τον Αμερικανό να καταλαμβάνει την πρώτη θέση. Στο Νο.3 ο Μάλκολμ Ντιλέινι, ενώ μία θέση πιο πάνω ο Άλεξ Αμπρίνες.

Για ακόμη μία φορά η EuroLeague Basketball δεν μας άφησε παραπονεμένους, αφού για άλλη μία εβδομάδα μας παρουσίασε τις δέκα καλύτερες φάσεις.

Στην κορυφή του Top-10 της 11ης αγωνιστικής, δεν θα μπορούσε να βρίσκεται άλλος από τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος με ένα μεγάλο σουτ -τετράποντο συγκεκριμένα-έδωσε τη νίκη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (74-73).

Στο Νο.2, ο γκαρντ/φόργουορντ της Μπαρτσελόνα, Άλεξ Αμπρίνες είχε μία τρομερή έμπνευση, καθώς έδωσε την ασίστ, πεσμένος, στον Νικ Καλάθη ο οποίος ευστόχησε στο λέι απ. Παρόλα αυτά η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν γλίτωσε και έφυγε ηττημένη από το Αστρομπάλ.

Τέλος, λίγο πιο κάτω, στο Νο.3, βρίσκουμε τον Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος ευστόχησε σε ένα μεγάλο σουτ σχεδόν στην εκπνοή της παράτασης, δίνοντας τη νίκη στην Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στην Μακάμπι (86-85).

Photo Credits: CSKA Moscow/Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ