ΤΟΥΡΚΙΑ

Τουρκία: Με 15 ομάδες η σεζόν 2020/21, δεν αντικαθιστά την Μπαντίρμα

Τουρκία: Με 15 ομάδες η σεζόν 2020/21, δεν αντικαθιστά την Μπαντίρμα
AP Photo/John Raoux AP PHOTO/JOHN RAOUX

Η τουρκική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να αντικαταστήσει τη Μπαντίρμα την σεζόν 2020/21 στην πρώτη κατηγορία, η οποία θα διεξαχθεί με 15 ομάδες. Πόρτα στην Μπελεντίγιεσι

Η διάλυση της Μπαντίρμα άνοιξε την όρεξη στη Μπελεντίγιεσι για να επανέλθει στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας, αφού βρισκόταν στην 3η θέση της Α2 Τουρκίας όταν διακόπηκε η σεζόν λόγω του κορονοϊού. Οι όποιες σκέψεις της ομάδας ωστόσο έπεσαν στο κενό.

Όπως ενημέρωσε η τουρκική Ομοσπονδία, την σεζόν 2020/21 θα υπάρχουν 15 ομάδες στην πρώτη κατηγορία. Ο λόγος είναι ότι ο φάκελος που κατέθεσε η Μπελεντίγιεσι, η μοναδική ομάδα που θέλησε να καλύψει την θέση, ήταν ελλιπής.

Σύμφωνα πάντως με τουρκικά δημοσιεύματα, ο λόγος που απορρίφθηκε η αίτηση της Μπελεντίγιεσι είναι επειδή η τουρκική ομάδα δε μπόρεσε να καλύψει το ύψος της εγγυητικής που υπάρχει για συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία, που είναι 3 εκατ. τουρκικές λίρες, δηλαδή κάτι παραπάνω από 345.000 ευρώ.

Όπως και να έχει, αυτό που πλέον είναι σαφές είναι ότι την σεζόν 2020/21 θα υπάρχουν 15 ομάδες στην Α1 Τουρκίας, με μία ομάδα να έχει ρεπό κάθε αγωνιστική.

AP Photo/John Raoux

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ