EUROLEAGUE

Τρινκιέρι: "Η ΤΣΣΚΑ εκτέλεσε 41 βολές, είναι αδύνατο να νικήσουμε με τέτοιους αριθμούς"

Ο Αντρέα Τρινκιέρι στον πάγκο της Μπάγερν σε αγώνα της EuroLeague
Ο Αντρέα Τρινκιέρι στη διάρκεια αγώνα της EuroLeague ως προπονητής της Μπάγερν EUROKINISSI

Ο Αντρέα Τρινκιέρι ξέσπασε εναντίον των διαιτητών μετά την ήττα της Μπάγερν από την ΤΣΣΚΑ, κάνοντας ειδική αναφορά στην μεγάλη διαφορά που υπήρχε στις βολές ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η Μπάγερν είδε το σερί των τριών νικών της στην EuroLeague να διακόπτεται χθες (19/11), γνωρίζοντας την ήττα με 81-89 από την ΤΣΣΚΑ. Με την διαφορά στις βολές και στα φάουλ που καταλογίστηκαν όμως να είναι τεράστια, ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν μπόρεσε να μην το σχολιάσει.

Με την ΤΣΣΚΑ να εκτελεί 41 βολές από 32 φάουλ που χρεώθηκε η Μπάγερν, έναντι 20 βολών της γερμανικής ομάδας για 18 φάουλ των Ρώσων, ο Ιταλός τεχνικός συνεχάρη μεν τους αντιπάλους του, ωστόσο δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στο πρόβλημα.

"Ας μιλήσουμε για το κουτί της Πανδώρας. 41 βολές. 32-18 τα φάουλ. Είναι αδύνατο να νικήσεις με τέτοιους αριθμούς. Αδύνατο" δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Μπάγερν, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είδα μεγάλη διαφορά στον τρόπο που προσέγγισαν οι δύο ομάδες το παιχνίδι. Η ΤΣΣΚΑ έπαιξε καλύτερα και της αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά κάποιες φορές αισθάνομαι ότι πρέπει να στηρίξω τους παίκτες μου και να προστατεύσω την προσπάθειά τους.

Μπορώ να μετρήσω πάνω από 100 λάθη που έκαναν οι παίκτες μου, αλλά το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι λαθών. Η άλλη ομάδα έκανε επίσης λάθη. Με αυτούς τους αριθμούς ωστόσο δεν υπάρχει μπάσκετ. Είναι αδύνατο".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ