EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ: Διαπιστώθηκαν παραβιάσεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου στη MegaSport Arena

Ο Τόρνικε Σενγκέλια επιχειρεί να σκοράρει σε αγώνα της VTB League
CSKA MOSCOW / TWITTER

Σύμφωνα με το ρωσικό δημοσίευμα, εντοπίστηκαν σημαντικές παραβιάσεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά από έλεγχο που έγινε. Κίνδυνος για λουκέτο τριών μηνών στη MegaSport Arena.

Το δεύτερο κύμα του κορονοϊού έχει επηρεάσει σημαντικά τη Ρωσία, και δη τις ομάδες της χώρας. Ήδη, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Χίμκι και η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης έχουν πληγεί σημαντικά από την πανδημία, με τη δεύτερη να υποχρεώνεται το Σάββατο 10 Οκτωβρίου να παίξει με μόλις επτά παίκτες στο rotation κόντρα στη Ζάλγκιρις.

Οι υγειονομικές αρχές της χώρας εντείνουν τους ελέγχους για να αποφύγουν μεγαλύτερη εξάπλωση και σύμφωνα με δημοσίευμα του RIA, εντοπίστηκαν σημαντικές παραβιάσεις του πρωτοκόλλου στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η επικεφαλής της υγειονομικής υπηρεσίας της Ρωσίας, Οκσάνα Πάνοβα, τόνισε πως διαπιστώθηκαν παραβιάσεις που αφορούν στην τήρηση αποστάσεων μεταξύ των θεατών κατά την είσοδό τους στη MegaSport Arena, αλλά και της απολύμανσης στους χώρους του γηπέδου.

Ένα γεγονός που δεν αποκλείεται να ξεσπιτώσει την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη για τους επόμενους μήνες, αφού -σύμφωνα με όσα προβλέπονται από την σχετική νομοθεσία- η τιμωρία που θα προκύψει θα είναι είτε κάποιο πρόστιμο (περί τις 5.500 ευρώ) είτε το κλείσιμο της MegaSport Arena για τους επόμενους τρεις μήνες.

Στο χείριστο σενάριο του "λουκέτου" για τους επόμενους τρεις μήνες, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα υποχρεωθεί να βρει νέα έδρα για να δίνει τους αγώνες της EuroLeague. Σε ό,τι αφορά στη VTB League, η ρωσική ομάδα χρησιμοποιεί ως έδρα το CSKA Universal Sports Hall.

Photo Credits: CSKA Moscow / Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ VTB LEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ