ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Βατούτιν: "Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε κλείσει ψηλό"

Ο Αντρέι Βατούτιν είναι πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ο Αντρέι Βατούτιν είναι πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας CSKA MOSCOW BC

Ο Αντρέι Βατούτιν προανήγγειλε τη μεταγραφή ψηλού τις προσεχείς ημέρες, ενώ στάθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Ιανουάριος ήταν ένας κακός μήνας για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία είδε τον Νίκολα Μιλουτίνοβ και τον Τόρνικε Σενγκέλια να τραυματίζονται και να μπαίνουν στα "πιτς" -ο πρώτος για το υπόλοιπο της σεζόν, ο δεύτερος για τις προσεχείς εβδομάδες. Απουσίες που -μαζί με αυτή του Γουίλ Κλάιμπερν- έφεραν τις συνεχόμενες ήττες στην EuroLeague.

Η "αρκούδα" προσπαθεί να ορθοποδήσει, δίχως να έχει τις επιλογές στον πάγκο, την ώρα που ο Αντρέι Βατούτιν παραδέχθηκε πως η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη για την ομάδα του.

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε στο TASS για όσα έχουν συμβεί και εξήγησε πως μέχρι να ανακάμψουν οι τραυματίες, τα πράγματα θα είναι περίεργα για την ομάδα του.

"Είναι προφανές σε όλους πως η ομάδα είναι σε κρίση, ίσως μεγαλύτερη από αυτή που περιμέναμε. Η μείωση του προϋπολογισμού που αποφασίστηκε το καλοκαίρι είχε ως αποτέλεσμα να μην είναι το ρόστερ τόσο βαθύ, όσο έχουμε συνηθίσει. Στην αρχή της σεζόν, σημείωσα πως οποιοσδήποτε τραυματισμός θα μας δημιουργήσει πρόβλημα. Μέχρι να αρχίσουν οι τραυματισμοί λοιπόν, όλα λειτουργούσαν σχεδόν τέλεια, αλλά τώρα έχουμε χάσει τρεις πολύ σημαντικούς παίκτες μας, κάτι που έχει συνέπειες στην απόδοση και τα αποτελέσματά μας. Είτε μας αρέσει είτε όχι, η δεύτερη πεντάδα μας έγινε... πρώτη και δεν είναι έτοιμη κάθε φορά να μας φέρνει το θετικό αποτέλεσμα" σημείωσε αρχικά και προσέθεσε:

"Τα προβλήματά μας δεν θα λυθούν με έναν μαγικό τρόπο, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το γεγονός πως μέχρι να επιστρέψουν οι τραυματίες, η ομάδα θα είναι σε δύσκολη θέση, αυτό πρέπει να το αποδεχθούμε. Πρέπει όμως να δουλέψουμε σκληρά. Μέσα σε όλα τα προβλήματα που είχαμε, προέκυψε κι η νέα απώλεια στο οικογενειακό περιβάλλον του Μάικ Τζέιμς, γεγονός που τον υποχρέωσε να επιστρέψει στις ΗΠΑ".

Ενώ κατέληξε αναφερόμενος στο κομμάτι της ενίσχυσης της front line: "Είμαστε κοντά σε μια επιλογή, το θέμα θα έχει λυθεί μέσα στην εβδομάδα".

Photo Credits: CSKA Moscow BC

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ