ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Tweet-έπος από τον Σίβα της Άλμπα με Γκατούζο - ΟΦΗ και "every day m@l@ki@"

Ο πόιντ γκαρντ της Άλμπα Βερολίνου, Πέιτον Σίβα
Ο πόιντ γκαρντ της Άλμπα Βερολίνου, Πέιτον Σίβα EUROKINISSI

Το μυθικό ξέσπασμα του Τζενάρο Γκατούζο μετά από αγώνα ΟΦΗ - Ατρόμητος το 2014 χρησιμοποίησε ο Πέιτον Σίβα της Άλμπα Βερολίνου μετά από τον θρίαμβο της ομάδας του στη Βαλένθια για να στείλει μήνυμα προφανώς προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Η συνολική εικόνα της Άλμπα στη φετινή EuroLeague δεν ήταν λαμπερή, δεν ήταν όμως και άσχημη. Οι Γερμανοί έχουν κάνει καλές εμφανίσεις, έχουν κάνει και κάποιες άσχημες, μετά όμως από τον θρίαμβό τους στη Βαλένθια το βράδυ της Πέμπτης (3/12) ο Πέιτον Σίβα ξέσπασε στο Twitter με ένα gif που θυμίζει πολλά στους Έλληνες φίλους των σπορ και κυρίως του ποδοσφαίρου.

Ο Σίβα, ο βασικός πόιντ γκαρντ των Γερμανών, χρησιμοποίησε το μυθικό ξέσπασμα του Τζενάρο Γκατούζο από τη θητεία του στον ΟΦΗ. Ήταν τότε που ο εκκεντρικός πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής τα είχε βάλει με όσους κατέκριναν τη δουλειά και την ομάδα του, σε μια συνέντευξη Τύπου που έμεινε στην ιστορία για τις ατάκες της και κυρίως για το "every day m@l@ki@" που ο μεταφραστής είχε δυσκολευθεί να μεταφέρει.

TAGS ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ