Η Βαλένθια ανακοίνωσε πως ο Αλμπέρτο Αμπάλντε κατέβαλε τη ρήτρα αποδέσμευσής του, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο μετακόμισης στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αλμπέρτο Αμπάλντε είναι πλέον ελεύθερος να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 25χρονος γκαρντ/φόργουορντ βρισκόταν στην κορυφή της λίστας του Πάμπλο Λάσο, ο οποίος ήθελε να ενισχύσει τη "Βασίλισσα" με φρέσκο... ισπανικό αίμα. Το ταλέντο και η εμπειρία που ήδη διαθέτει ο διεθνής περιφερειακός τον έφεραν αμέσως στο "στόχαστρο" της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία κίνησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

ADVERTISING

Δεδομένου ότι δεσμευόταν για ακόμη ένα χρόνο με τη Βαλένθια, η "Βασίλισσα "υποχρεώθηκε να καταβάλλει το ποσό του 1.500.000 ευρώ. Κάτι που ανακοίνωσαν οι πορτοκαλί το μεσημέρι της Τρίτης 21 Ιουλίου, γεγονός που άνοιξε επί της ουσίας τον δρόμο της μετακίνησης στο WiZink Center.

" Ο Αλμπέρτο Αμπάλντε πλήρωσε τη ρήτρα αποδέσμευσης που προβλεπόταν στο συμβόλαιό του και αποχώρησε από τη Βαλένθια" αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση των πορτοκαλί.

Όπως αναφέρεται στην " AS" ο τρόπος για να γίνει... η δουλειά ήταν αρκετά περίπλοκη, αφού για αρκετές ημέρες η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθούσε να βρει τη φόρμουλα με την πλευρά του παίκτη για την καταβολή των χρημάτων του συμβολαίου του. Οι ετήσιες απολαβές του υπολογίζονται σε περίπου 1.500.000 ευρώ για τα επόμενα τέσσερα ή πέντε χρόνια, που θα υπογράψει (δεν έχει αποσαφηνιστεί η ακριβής διάρκεια της συμφωνίας).

ADVERTISING

Πλέον, με δεδομένο ότι αυτό το -μείζον για εκείνη- θέμα διευθετήθηκε, η Ρεάλ Μαδρίτης θα επικεντρωθεί στον τρόπο λύσης της συνεργασίας της με τον Νικολάς Λαπροβίτολα, ο οποίος έχει καταστήσει σαφές πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό -δεν υπολογίζεται από τον Πάμπλο Λάσο για την επόμενη σεζόν.