ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Βατούτιν: "Χρειαζόμασταν έναν ακόμα πόιντ γκαρντ, αλλά δεν είχαμε το μπάτζετ να τον πάρουμε"

Ο Αντρέι Βατούτιν είναι πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ο Αντρέι Βατούτιν είναι πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας CSKA MOSCOW BC

Ο Αντρέι Βατούτιν δήλωσε ότι το μειωμένο φετινό μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ είχε ως αποτέλεσμα να μην κάνει τις κινήσεις που ήθελε το καλοκαίρι και να μην πάρει έναν ακόμα πόιντ γκαρντ που χρειαζόταν.

Η ΤΣΣΚΑ έχει ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ στην Ευρώπη. Ο Αντρέι Βατούτιν ωστόσο θεωρεί ότι αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε να προχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι στις κινήσεις που ήθελε.

Ο Πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ μίλησε στο ρωσικό σάιτ "tass.ru" και αναφερόμενος στο ρόστερ της ομάδας ξεκαθάρισε ότι δεν είναι πλήρες επειδή δεν υπήρχαν αρκετά χρήματα.

"Η μείωση του μπάτζετ είχε ως αποτέλεσμα η καλοκαιρινή στελέχωση του ρόστερ να μην είναι πλήρης" δήλωσε αρχικά ο Βατούτιν, για να προσθέσει: "Σίγουρα η ομάδα θα χρειαζόταν έναν ακόμα οργανωτή που θα μπορούσε να τροφοδοτήσει τους ψηλούς μας. Μπορούμε να πούμε πολλά για το θέμα, αλλά απλώς δεν είχαμε αρκετά χρήματα για να εκπληρώσουμε όλες τις επιθυμίες μας".

Ακολούθως ο Βατούτιν πρόσθεσε αναφερόμενος στις μεταγραφές των Μάικλ Έρικ και Γκάμπριελ Λούντμπεργκ για να κλείσει το θέμα ότι αυτές οι κινήσεις έγιναν με το μπάτζετ της... επόμενης σεζόν: "Ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχνάει ότι τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο είχαμε αρκετούς τραυματισμούς και άλλα προβλήματα. Τον Φλεβάρη μάλιστα τα πράγματα έγιναν δύσκολα και χρειάστηκε να πάρουμε δύο παίκτες χρησιμοποιώντας το επόμενο μπάτζετ μας, οι οποίοι ήδη μας βοηθούν, αλλά ακόμα προσαρμόζονται".

Photo Credits: CSKA Moscow BC

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ