ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βεζένκοβ - Σφαιρόπουλος στο LIVE του SPORT24 από το ΣΕΦ

Βεζένκοβ - Σφαιρόπουλος στο LIVE του SPORT24 από το ΣΕΦ

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Σάσα Βεζένκοβ, ευχαριστημένος από την ομάδα του δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο LIVE του Sport24.gr από το ΣΕΦ, μετά από το τέλος του Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ (VIDEO).

Λίγα μόλις λεπτά μετά από το τέλος του σπουδαίου ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 4η αγωνιστική της EuroLeague 2020/21, ο Παντελής Διαμαντόπουλος υποδέχθηκε στο LIVE του Sport24.gr στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Σάσα Βεζένκοβ και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο παίκτης των ερυθρόλευκων κράτησε χαμηλούς τόνους και εξήγησε ότι υπάρχει πολλή δουλειά για να φτάσει η ομάδα του εκεί που θέλει, ο προπονητής των Ισραηλινών ήταν αρκετά ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του που έχει χάσει τρεις αγώνες στο φινάλε.

Ο Σάσα Βεζένκοβ είπε: "Μας το είπε ο κόουτς στο ημίχρονο ότι αν συνεχίσουμε έτσι στην άμυνα το ματς θα πάει στη μία κατοχή, έτσι και έγινε. Ευτυχώς αυτό είναι το μπάσκετ, έβαλε ο Χάρισον αυτό το τρίποντο. Τα καταφέραμε και αυτό μας δίνει πίστωση χρόνου και ηρεμία για τον επόμενό μας αντίπαλο. Ο Άαρον έχει βάλει πολλά τέτοια σουτ, δεν θα σου πω ψέματα, δεν είδα την πορεία της μπάλας, μου πήρε χρόνο να καταλάβω τι έγινε. Τέλος καλό, όλα καλά, κερδίσαμε.

Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, μάθαμε από το ματς με τη Ζάλγκιρις και χτίζουμε χαρακτήρα. Θα δουλέψουμε, είμαστε μακριά από αυτό που θέλουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε έδρα και για κάθε αντίπαλο. Το σημερινό ματς πήγε σε ψηλό σκορ, στην τελευταία κατοχή, οπότε πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας. Έπαιξαν εκπληκτικά, ήταν προετοιμασμένοι. Θέλουμε να παίζουμε γρήγορα στην επίθεση με πολλές πάσες και να παίζουμε σκληρά.

Έχουμε 14 παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή, έχουμε έμπειρους με παραστάσεις που μας βοηθούν και μας καθοδηγούν οι τέσσερις παλιοί. Ξέρουν πως να κάνουν τη δουλειά, εμείς είμαστε σφουγγάρια. Βλέπεις χαμόγελα στον πάγκο, αυτό είναι το πιο σημαντικό, χαιρόμαστε ο ένας για το καλάθι του άλλου. Αυτό θέλουμε, είναι όμως νωρίς ακόμα. Κάτω το κεφάλι και πολλή δουλειά".

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε: "Είχαμε 6/13 βολές στην τέταρτη περίοδο, χάσαμε καναδυό λέι-απ, θα μπορούσαμε να έχουμε φύγει με μεγαλύτερη διαφορά. Με την Άλμπα είχαμε 100% στις βολές, είναι και κούραση πολλές φορές, άγχος, πίεση για να κερδίσεις. Φτάνεις στο σημείο, χρειάζεσαι εμπειρία, μια ανάσα, να σουτάρεις χωρίς να σκέφτεσαι. Συμβαίνουν αυτά, είναι μέσα στο μπάσκετ. Για εμάς ήταν πολύ θετικό ότι μπήκαν δύο νέοι παίκτες, ο Τζόουνς και ο Μπλέιζερ και έδειξαν ότι είναι παίκτες EuroLeague.

Παίξαμε πιο ομαδικά σε σχέση με το ματς με τη Μπάγερν και γι' αυτό γυρίσαμε από το -10. Δεν το βάζουμε κάτω, έχουμε τρεις απουσίες (ΝτιΜπαρτολομέο, Ζούσμαν, Κάσπι), δεν έχουμε βάθος στο ροτέισον για να δώσουμε ανάσες. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωθούμε. Χάσαμε δύο εκτός έδρας ματς στον πόντο. Φέτος η EuroLeague είναι πιο απρόβλεπτη από κάθε άλλη φορά, σε κάποια γήπεδα υπάρχει κόσμος, σε κάποια δεν υπάρχει. Εμείς είμαστε σε καραντίνα και πηγαίνουμε μόνο για προπόνηση, λειτουργούμε μόνο για το μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός είναι αθλητική ομάδα και νομίζω ο Σλούκας ενισχύει τον ελληνικό κορμό. Ο Βεζένκοβ πάει πολύ καλά. Έχει πολύ αθλητικούς Αμερικανούς και θα παίξει ακόμη καλύτερα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ