ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βιλερμπάν - Ολυμπιακός: Η συγκλονιστική εμφάνιση του ΜακΚίσικ που μίλησε για... χρωστούμενα

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ σε φάση από τον αγώνα Βιλερμπάν - Ολυμπιακός (19/1/2021)
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ σε φάση από τον αγώνα Βιλερμπάν - Ολυμπιακός (19/1/2021) EUROKINISSI

Δείτε τις κορυφαίες στιγμές του Σακίλ ΜακΚίσικ στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, αλλά και όσα είπε ο Αμερικανός για την εμφάνισή του και για τον Κώστα Σλούκα (VIDEO).

Έκανε μεγάλο ματς. Δεν είναι μόνο οι αριθμοί που εντυπωσιάζουν (23 πόντοι από 5/7 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 10/13 βολές, δύο ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 10 κερδισμένα φάουλ σε 33:43), αλλά η συνολική εικόνα που είχε στο παρκέ του Αστρομπάλ.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν σπουδαίος απέναντι στους Γάλλους, η ορμή και η ενέργειά του έμοιαζαν με εκρήξεις ηφαιστείου και οι Γάλλοι δεν κατάφεραν ποτέ να τον αντιμετωπίσουν, αν και στο τέλος ο Αμερικανός παραδέχθηκε ότι χρωστάει στον Σλούκα.

"Θαρρώ πως ήταν ένα από αυτά τα βράδια... Συνήθως δίνουμε έμφαση στο ομαδικό μπάσκετ, όμως όταν η ομάδα χρειάζεται να κάνω περισσότερα πράγματα, μου αρέσει να αναλαμβάνω δράση. Ήταν σημαντικό ότι ήρθαμε και κερδίσαμε, είναι πάντα δύσκολο να παίζεις back-to-back και λίγο έλειψε να μας γλιστρήσει η νίκη. Νομίζω ότι χρωστάω δείπνο στον Σλούκα" είπε ο Αμερικανός.

Δείτε τις κορυφαίες φάσεις του ΜακΚίσικ στον αγώνα με τη Βιλερμπάν:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ