ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Ο Βιλντόσα απάντησε στις φήμες για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Λούκα Βιλντόσα αποτελεί ιθύνοντα νου της Μπασκόνια τα τελευταία χρόνια από τη θέση του πόιντ γκαρντ
Ο Βιλντόσα με τη φανέλα της Μπασκόνια EUROKINISSI

Ο Λούκα Βιλντόσα πήρε θέση για τις φήμες που θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να διεκδικεί την άμεση απόκτησή του από την Μπασκόνια, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να φύγει από τη Fernando Buesa Arena.

Ο Φακούντο Καμπάσο αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης για να πάρει το διετές συμβόλαιο που του προσέφεραν οι Ντένβερ Νάγκετς, κάνοντας έτσι πραγματικότητα το όνειρό του. Το παιχνίδι με τη Μανρέσα ήταν το τελευταίο του με τη φανέλα της "Βασίλισσας", η οποία πλέον καλείται να διαχειριστεί ένα πολύ μεγάλο κενό που δημιουργείται στη θέση του πόιντ γκαρντ.

Από την στιγμή που έγινε επίσημο ότι μετακομίζει άμεσα στις ΗΠΑ, αναβίωσε η φημολογία που θέλει τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει ως απόλυτη προτεραιότητα την απόκτηση του Λούκα Βιλντόσα. Μία είδηση που είχε κυκλοφορήσει ευρέως το καλοκαίρι και προέκυψε εκ νέου, από την στιγμή που πλέον η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έχει το... ρευστό για να ικανοποιήσει τα "θέλω" της Μπασκόνια.

Στην πράξη όμως, τίποτα δεν πρόκειται να γίνει. Τουλάχιστον όχι τώρα, στη διάρκεια της σεζόν. Αυτό τόνισε ο ίδιος ο Λούκα Βιλντόσα με δηλώσεις που έκανε λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τη Ζενίτ στη Fernando Buesa Arena.

"Έχω δει πολλές ιστορίες να γράφονται γι αυτό, αλλά δεν έχω ενημερωθεί για κάτι. Παίζω στην Μπασκόνια και δεν πρόκειται να φύγω, τουλάχιστον όχι φέτος. Είμαι χαρούμενος εδώ και έχω συμβόλαιο μέχρι το 2024" δήλωσε αρχικά και προσέθεσε αναφερόμενος στον Φακούντο Καμπάσο: "Θα μας λείψει πολύ, η μαγεία του και ό,τι έκανε στο παιχνίδι είναι πράγματα που δεν βλέπεις συχνά από έναν παίκτη. Του εύχομαι τα καλύτερα, τα αξίζει".

Σε ερώτηση για την εντός έδρας ήττα από τη Ζενίτ, τόνισε πως "παίξαμε πολύ άσχημα και ο αντίπαλος καθόρισε τον ρυθμό του αγώνα. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση στο πέντε εναντίον πέντε, κι η Ζενίτ ήξερε πώς να το εκμεταλλευτεί. Παίξαμε σε πιο χαμηλό ρυθμό σε σχέση με αυτό που έχουμε συνηθίσει κι έτσι ήταν δύσκολο για εμάς να σκοράρουμε".

Ενώ αναφορικά με τον αγώνα που ακολουθεί απέναντι στον Ολυμπιακό, σημείωσε πως "πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ