ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Βλέπει Λαντάλ και Βινς Χάντερ ο Ολυμπιακός"

Ο Τζοκ Λαντέιλ σε αγώνα Αυστραλία - Τσεχία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019
Ο Τζοκ Λαντέιλ σε αγώνα Αυστραλία - Τσεχία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 Ⓒ 2019 ANDY WONG/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό του για την επόμενη σεζόν, με γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο να αναφέρει ότι οι Τζοκ Λαντάλ και Βινς Χάντερ είναι δύο παίκτες που ενδιαφέρουν τους "ερυθρόλευκους".

Η σεζόν ολοκληρώνεται για τον Ολυμπιακό την Παρασκευή (9/4), οι "ερυθρόλευκοι" σιγά-σιγά κάνουν τις σκέψεις τους για την επόμενη σεζόν και, απολύτως λογικά, έχει ξεκινήσει ήδη η ονοματολογία.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ιταλό δημοσιογράφο Οράτσιο Γκάουτσι, ο Ολυμπιακός έχει δύο παίκτες αρκετά πολύ ψηλά στην λίστα του για την επόμενη σεζόν. Ο λόγος για τον Τζοκ Λαντάλ (26 χρονών, 2.11 μέτρα) και τον Βινς Χάντερ (27 χρονών, 2.03 μέτρα).

Με βάση αυτά που ανέφερε ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος στο podcast του Σιμόνε Ματσόλα, ο Λαντάλ είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει, με τον Αυστραλό - ο οποίος φέτος αγωνίζεται με την φανέλα της Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα της Ωκεανίας - να έχει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ. Όσο για τον Χάντερ - ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ - διανύει την δεύτερη σεζόν του στην Βίρτους Μπολόνια αλλά έχει ανοιχτές τις κεραίες του για προτάσεις, με τον Ολυμπιακό να τον έχει και αυτόν στην λίστα του.

Την φετινή σεζόν ο Λαντάλ έχει 16.2 πόντους, 7.6 ριμπάουντ και 1.4 κοψίματα μέσο όρο με 37.3% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής με την Γιουνάιτεντ στο NBL, ενώ ο Χάντερ έχει 9 πόντους και 4.3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής με την Βίρτους στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Photo Credits: ⓒ 2019 Andy Wong/ Associated Press

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ