ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βόβορας: "Δεν χάνεις ποτέ πριν το τζάμπολ"

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας
Ο Γιώργος Βόβορας EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα υποστήριξε πως καμία ομάδα δεν χάνει πριν το τζάμπολ ενός αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός άγγιξε το θαύμα στη Βαρκελώνη, έφτασε κοντά στη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, δεν τα κατάφερε αλλά άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή του Γιώργο Βόβορα ο οποίος υποστήριξε μετά το τέλος της αναμέτρησης πως καμία ομάδα δεν χάνει πριν το τζάμπολ ενώ τόνισε πως οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που έλειψαν και δεν έδωσαν τη νίκη στο τριφύλλι.

"Ήταν ένα δύσκολο και σκληρό ματς. Παίξαμε απέναντι σε μία σκληρή ομάδα, με καλή αμυντική λειτουργία. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, πάλεψαν σε κάθε κατοχή. Οι λεπτομέρειες και τα μικρά πράγματα δεν μας έδωσαν την ευκαιρία να κερδίσουμε το ματς".

Και συνέχισε λέγοντας: "Είναι πολύ σημαντικό να "χτίσουμε" χαρακτήρα. Δεν έχεις κάτι να χάσεις όταν παίζεις με την Μπαρτσελόνα. Πρέπει να παλεύουμε σε κάθε ματς. Δεν χάνεις ποτέ πριν το τζάμπολ. Είμαστε ακόμα στην αρχή και ο μόνος δρόμος για εμάς είναι η δουλειά και να παίζουμε σκληρά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ