ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βόβορας: "Μάθημα με τη Βαλένθια, να έχουμε καλύτερο πρόσωπο με Μπασκόνια"

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας
Ο Γιώργος Βόβορας EUROKINISSI

Ο Γιώργος Βόβορας δήλωση ενόψει του αγώνα του Παναθηνϊκού με την Μπασκόνια ότι οι "πράσινοι" δεν γίνεται να επαναλάβουν τα ίδια λάθη.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον αυριανό (19/11) αγώνα με την Μπασκόνια, με τον Γιώργο Βόβορα να στέκεται στην δύναμη των Βάσκων και στο πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να δείξει διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το παιχνίδι με την Βαλένθια, όπου γνώρισε την ήττα.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: έσα σε 48 ώρες καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας άλλη μια ισπανική ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Και σε αυτό το ματς ο έλεγχος του ρυθμού θα είναι πολύ σημαντικός".

Ακολούθως ο Γιώργος Βόβορας τόνισε ότι οι "πράσινοι" δεν επιτρέπεται να έχουν ίδια εικόνα με αυτή που είχαν κόντρα στην Βαλένθια: "Απέναντι στη Βαλένθια δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό για 40 λεπτά αλλά και να περιορίσουμε τα λάθη μας.

Ήταν ένα μάθημα που πρέπει να λάβουμε ώστε στο επόμενο ματς να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τη νίκη".

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος δήλωσε από την πλευρά του: "Η Μπασκόνια είναι μια πολύ γρήγορη και νεανική ομάδα. Παράλληλα διαθέτουν και έμπειρους παίκτες, που στην πλειοψηφία τους παίζουν τουλάχιστον δύο χρόνια μαζί. Μεταξύ τους υπάρχει καλή χημεία γεγονός που καθιστά δύσκολο το έργο μας.

Για να μπορέσουμε να έχουμε πιθανότητες νίκης θα πρέπει να δώσουμε βάση στην άμυνά μας, κάτι που δεν καταφέραμε απέναντι στη Βαλένθια. Ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια θα πρέπει να προσπαθούμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο όσο το δυνατόν πιο χαμηλά γίνεται στο σκορ και να αποφύγουμε τα πολλά λάθη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ