ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βόβορας: "Δεν είχαμε ενέργεια για σαράντα λεπτά"

Ο Γιώργος Βόβορας μιλάει στους παίκτες που βρίσκονται στον πάγκο του Παναθηναϊκού
Ο Γιώργος Βόβορας την ώρα που μιλάει στους παίκτες του πάγκου EUROKINISSI

Ο Γιώργος Βόβορας τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν μπόρεσε να ματσάρει την ενέργεια της Μπασκόνια και μοιραία ηττήθηκε στη Fernando Buesa Arena.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ήταν (πάλι) απογοητευτικός στην άμυνα, δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την επιθετικότητα της Μπασκόνια και ηττήθηκε στη Fernando Buesa Arena, με τον Γιώργο Βόβορα να εμφανίζεται λακωνικός στην press conference μετά το τέλος του αγώνα.

"Δεν καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε επίπεδο ενέργειας για σαράντα λεπτά. Αν βρει ρυθμό η Μπασκόνια, είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις αμυντικά. Παλέψαμε στην τρίτη περίοδο, αλλά στην τελευταία όταν μεγάλωσε το προβάδισμά της και βρήκε ρυθμό η Μπασκόνια, έπαιξε με αυτοπεποίθηση και δεν ήμασταν σε θέση να ακολουθήσουμε το παιχνίδι της" δήλωσε αρχικά ο προπονητής του τριφυλλιού, πριν απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με την πίεση που υπάρχει πλέον λόγω των τεσσάρων διαδοχικών ηττών:

"Ξέραμε ότι θα είναι μια δύσκολη σεζόν. Η απάντηση είναι μόνο μία: να δουλέψουμε περισσότερο και να παλέψουμε περισσότερο. Αυτό πρέπει να καταλάβουν όλοι. Στην EuroLeague δεν επιτρέπεται να έχεις κακές στιγμές για δύο ή τρία λεπτά, γιατί η αντίπαλη ομάδα θα το εκμεταλλευτεί, όπως έκανε απόψε η Μπασκόνια. Πρέπει να παίζουμε με το ίδιο mentality για σαράντα λεπτά. Όταν χάνεις, προφανώς υπάρχει μεγαλύτερη πίεση, αλλά ο μοναδικός δρόμος είναι η δουλειά και η μαχητικότητα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ