ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βόβορας: "Με 18 λάθη δεν μπορείς να κερδίσεις εκτός έδρας"

Ο Γιώργος Βόβορας φωνάζει στους παίκτες του Παναθηναϊκού στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βαλένθια για την EuroLeague
Ο Γιώργος Βόβορας φωνάζει στους παίκτες του στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βαλένθια EUROKINISSI

Ο Γιώργος Βόβορας ήταν λακωνικός, αλλά απολύτως ουσιαστικός σε όσα είπε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ από τη Βαλένθια στη Fonteta.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν τα κατάφερε στη Fonteta, προδόθηκε από την άμυνά του και ηττήθηκε από τη Βαλένθια (95-83), στην έναρξη της δεύτερης διαβολοβδομάδας της EuroLeague. Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Γιώργος Βόβορας στάθηκε στα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του και την απώλεια του ρυθμού στην τελευταία περίοδο.

"Ξέραμε από την αρχή πως έπρεπε να παίξουμε σκληρά για να ελέγξουμε τον ρυθμό και να έχουμε τύχη απέναντι σε μια τόσο ταλαντούχα ομάδα, όπως η Βαλένθια. Έπρεπε να ελέγξουμε τα λάθη. Κι αυτό ήταν το πιο αδύνατο σημείο μας, με 18 λάθη δεν μπορείς να κερδίσεις εκτός έδρας στην EuroLeague. Πιστεύω επίσης ότι στα τριάντα πρώτα λεπτά, ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Είχαμε την πιθανότητα να πάρουμε τη νίκη, αλλά στην τελευταία περίοδο η Βαλένθια είχε πολύ καλές επιθετικές επιλογές, έβαλε πολλά σουτ και μετά ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να επιστρέψουμε στη διεκδίκηση της νίκης" δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των πρασίνων.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ