ΙΣΠΑΝΙΑ

Ξαφνική παραίτηση Ερντάντεθ από την Σαραγόσα

Ξαφνική παραίτηση Ερντάντεθ από την Σαραγόσα
Ⓒ 2019 NG HAN GUAN/ASSOCIATED PRESS

Ο Σέρχιο Ερνάντεθ ανακοίνωσε την ξαφνική αποχώρησή του από τον πάγκο της Σαραγόσα, με τον Λουίς Κασιμίρο να είναι ο αντικαταστάτης του εν όψει του Final Eight του Basketball Champions League.

Η Σαραγόσα βρίσκεται στο Final Eight του Basketball Champions League για τη σεζόν 2020/21, θα αντιμετωπίσει τη Νίζνι, όμως δεν θα έχει στον πάγκο της τον κόουτς Σέρχιο Ερνάντεθ.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου (17/4) δήλωσε την παραίτησή του, καθώς προσωπικοί και κυρίως οικογενειακοί λόγοι ήταν αυτοί που τον ανάγκασαν να πάρει την δύσκολη απόφαση.

Η ισπανική ομάδα λοιπόν, θα έχει στο τιμόνι της τον Λουίς Κασιμίρο, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει από την επόμενη κιόλας εβδομάδα.

Το μήνυμα του κόουτς Ερνάντεθ:

"Γεια σε όλους,

Γράφω αυτές τις γραμμές για να σας πω ότι για προσωπικούς λόγους θα φύγω από την ομάδα. Η κατάσταση με κάνει λυπημένο, ήμουν (και είμαι) απόλυτα αφοσιωμένος στη Σαραγόσα. Η διοίκηση με φρόντιζε πάντα με τον απόλυτο σεβασμό.

Αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω εδώ όταν έχω το μυαλό μου εντελώς στο τι συμβαίνει στην χώρα μου. Η ομάδα αξίζει έναν προπονητή να δώσει όλη την ενέργειά του σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή της σεζόν. Και ειλικρινά, δεν μπορώ να το κάνω σήμερα. Πρέπει να είμαι με τα παιδιά μου.

Ευχαριστώ για την αγάπη, για την κατανόηση και για τις καλές στιγμές. Ας ελπίσουμε ότι μια μέρα τα μονοπάτια μας θα σμίξουν και πάλι".

ⓒ 2019 Ng Han Guan/Associated Press

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ