ΠΑΟΚ

Ξέμεινε από αντίπαλο ο ΠΑΟΚ, το έριξε σε εσωτερικό διπλό στο Παλατάκι

Ξέμεινε από αντίπαλο ο ΠΑΟΚ, το έριξε σε εσωτερικό διπλό στο Παλατάκι

Με εσωτερικό διπλό στο οποίο έλαμψαν οι Έλστον Τέρνερ - Ζερμέιν Λοβ πέρασε το Σάββατο (3/10) ο ΠΑΟΚ, με φόντο το ματς της Τετάρτης (7/10) με τη Λάρισα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Σήμερα (3/10) ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδας, όμως η αποχώρηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης από την Α1 οδήγησε στην αποχώρησή της και από τη δεύτερη διοργάνωση του ελληνικού μπάσκετ. Γι' αυτό και οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να περάσουν τη μέρα τους με εσωτερικό διπλό, με φόντο την αναμέτρηση της Τετάρτης (7/10) με τη Λάρισα.

Ο Κώστας Μέξας χώρισε τους αθλητές του σε δύο ομάδες, με τους Νερατζάκη - Καραΐσκο να γίνονται διαιτητές και την ομάδα του Νώντα Παπαντωνίου να επικρατεί με 49-46 εκείνης του Βαγγέλη Μαργαρίτη. Ο Έλστον Τέρνερ με 24 πόντους ξεχώρισε από τους νικητές, ενώ ο Ζερμέιν Λοβ με 21 πόντους ήταν εκείνος που ενθουσίασε από τους ηττημένους, αν και στο φινάλε αστόχησε στο σουτ τριών πόντων που θα έστελνε τον αγώνα σε παράταση.

Ο Μέξας είχε 13 παίκτες στη διάθεσή του, εκτός από τον Γιώργο Τσαλπούρη που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν υπολογίζεται για το ματς του Κυπέλλου με τη Λάρισα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ