BASKETBALL CH. LEAGUE

Ξέσπασμα του Ποτσέκο μετά τον αγώνα της Σάσαρι με τη Νίμπουρκ

Ξέσπασμα του Ποτσέκο μετά τον αγώνα της Σάσαρι με τη Νίμπουρκ

Έξαλλος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Νίμπουρκ ο προπονητής της Σάσαρι, Τζανμάρκο Ποτσέκο, με πολλά παράπονα από τη διαιτησία και την τελευταία κατοχή.

Με πολλά νεύρα και παράπονα για τη διαιτησία εμφανίστηκε ο Ιταλός τεχνικός της Σάσαρι, Τζανμάρκο Ποτσέκο, μετά την ήττα της ομάδας του με 90-89 εκτός έδρας κόντρα στη Νίμπουρκ για τη φάση των 16 του Basketball Champions League. Ο Ποτσέκο στάθηκε στην τελευταία κατοχή του αγώνα όπου υποστηρίζει ότι η μπάλα έπρεπε να δοθεί στην ομάδα του αντί για τους γηπεδούχους.

Ο Ιταλός χαρακτήρισε άδικη την κατάληξη του αγώνα, έχοντας πολλά παράπονα από τους διαιτητές που, παρά την παρότρυνση του, δεν πήγαν να ελέγξουν ξανά τη φάση στο Instant Replay.

Ο προπονητής της Ιταλικής ομάδας είπε χαρακτηριστικά: "Κατά τη γνώμη μου η τελευταία κατοχή έπρεπε να πάει στην ομάδα μου μιας και οι αντίπαλοι ακούμπησαν τη μπάλα τελευταίοι. Οι διαιτητές άλλαξαν την αρχική τους γνώμη και χωρίς να τσεκάρουν τη φάση στο Instant Replay έδωσαν την κατοχή στη Νίμπουρκ. Αυτό δεν είναι δίκαιο".

Δείτε το ξέσπασμα του Ιταλού από τα πρώτα δευτερόλεπτα της συνέντευξης Τύπου:

Εξάλλου, ο αγώνας στην Τσεχία είναι κάτι που θα θυμούνται για τους λάθος λόγους όλα τα μέλη της ιταλικής αποστολής, εξαιτίας της κλοπής, όπως αυτή καταγγέλθηκε από τον Μίρο Μπιλάν.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ