CHARLIE BETS

Charlie bets: Πληρώνει με χάντικαπ ο Ολυμπιακός, υψηλό το διπλό του Παναθηναϊκού

Charlie bets: Πληρώνει με χάντικαπ ο Ολυμπιακός, υψηλό το διπλό του Παναθηναϊκού

Η Super League Interwetten συνεχίζεται με την τρίτη αγωνιστική και ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά τα ζευγάρια. Χαμηλά οι τιμές του ΠΑΟΚ, αξίζει ο Ολυμπιακός με χάντικαπ, υψηλό το διπλό του Παναθηναϊκού.

Λογικές τιμές στην πρεμιέρα του Μάντζιου στον Άρη. Κάνει δώρα η άμυνα της Λαμίας.

Charlie bets: Πληρώνει με χάντικαπ ο Ολυμπιακός, υψηλό το διπλό του Παναθηναϊκού

(Σάββατο, 18:30) Ανάμεσα στα δύο ιστορικής σημασίας παιχνίδια με την Κρασνοντάρ πηγαίνει ο ΠΑΟΚ στον Βόλο. Οι εταιρείες εκτιμούν την καλή σχέση των δύο διοικήσεων και έχουν σε πολύ χαμηλές τιμές το διπλό του ΠΑΟΚ. Πολύ πιο κάτω από ό,τι θα έπρεπε να βρίσκεται, τόσο για την χρονική συγκυρία που διεξάγεται ο αγώνας, όσο και για το επίπεδο ανταγωνιστικότητας που έδειξε ο Βόλος στα δύο πρώτα παιχνίδια .

Ο ΠΑΟΚ πάντως έχει κάνει ήδη μία γκέλα, έχασε από το αυτογκόλ του Μιχάι δύο βαθμούς και σίγουρα ο Φερέιρα δεν θέλει η ομάδα του να χάσει ακόμα περισσότερο έδαφος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος τεχνικός παίζοντας με τη γνωστή του ποδοσφαιρική λογική θα προσπαθήσει να πάρει ασφάλεια με τους τρεις στόπερ, να κρατήσει το μηδέν και να ψάξει έστω και στο όριο μία πολύτιμη νίκη. Πιθανότατα να τα καταφέρει, οι τιμές του διπλού όμως είναι πολύ πιο χαμηλά από την πραγματική δυσκολία που υπάρχει βάσει των συνθηκών.

Ο ΠΑΟΚ και στα δύο εντός έδρας παιχνίδια πέτυχε από ένα τέρμα. Δεν θέλει να σπαταλήσει δυνάμεις στον Βόλο και για να μπορέσει να κερδίσει θα ήταν χρήσιμο να κρατήσει το μηδέν. Τραβώντας από τα μαλλιά, προκειμένου να βρεθεί μία καλύτερη απόδοση από τις χαμηλές του διπλού, θα πόνταρα στο να κρατήσει το μηδέν η άμυνα του ΠΑΟΚ. Αν κοιτάξει κάποιος τις αποδόσεις στην Interwetten θα παρατηρήσει πως οι τιμές στο Νο Goal είναι πολύ κοντά σε αυτές που δίνονται στο να κρατήσει το μηδέν ο ΠΑΟΚ.

Οπότε κύρια επιλογή το Νο Goal, για ένα παιχνίδι που το εκτιμώ ανάμεσα στο 1-0, 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, μπορείτε να δείτε τις τιμές. Πέρυσι από τον Βόλο είχαν περάσει με 2-0 οι παίκτες του Φερέιρα, 1-0 είχαν κερδίσει στην Τούμπα. 1-0 το παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΕΛ, το 1-0 έσπασε την περασμένη αγωνιστική το freak αυτογκόλ του Μιχάι.

Charlie bets: Πληρώνει με χάντικαπ ο Ολυμπιακός, υψηλό το διπλό του Παναθηναϊκού

(Σάββατο, 20:30) Ο Παναιτωλικός ήταν ανταγωνιστικός με την ΑΕΚ. Θα μπορούσε να έπαιρνε και αποτέλεσμα αν στο 75ο λεπτό δεν έχανε πέναλτι ισοφάρισης ο Ματσόλα, στο Καραϊσκάκης όμως ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας. Το επίπεδο της Ομόνοιας δεν δημιουργεί περιθώρια για δεύτερες σκέψεις στους παίκτες του Ολυμπιακού. Θα πρέπει να μην πάνε στην Κύπρο για να μπει σε κίνδυνο η πρόκριση. Δεν έπαιξαν καλά την Τετάρτη, έδειξαν πως αυτή την εποχή δεν έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν υψηλή ένταση, όμως κατάφεραν να πάρουν νίκη με καθαρό σκορ, απέναντι σε έναν αντίπαλο χαμηλότερου επιπέδου.

Ο Μαρτίνς είναι καλός προπονητής και ξέρει να πιέζει την ομάδα του. Το γεγονός πως δεν ικανοποίησε ο Ολυμπιακός με την Ομόνοια, με κάνει να πιστεύω πως θα λειτουργήσει ευεργετικά για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Υπάρχει κίνητρο για μία καθαρή νίκη με καλή εμφάνιση. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση, η διαφορά είναι μεγάλη. Βρίσκω κάτι παραπάνω από δίκαιες τις τιμές στην Interwetten για επικράτηση του Ολυμπιακού με ασιατικό χάντικαπ 1,5. Δηλαδή πληρώνει οποιαδήποτε νίκη των ερυθρολεύκων με διαφορά μεγαλύτερη του ενός τέρματος. Δεν πιστεύω πως θα κερδίσει οριακά αυτόν τον αγώνα ο Ολυμπιακός.

Charlie bets: Πληρώνει με χάντικαπ ο Ολυμπιακός, υψηλό το διπλό του Παναθηναϊκού

(Κυριακή, 16:00) Σπουδαία νίκη με πολλή τύχη πέτυχε ο Άρης στον Βόλο. Γλίτωσε για χιλιοστά το γκολ ισοφάρισης στο 90ο λεπτό, λίγο νωρίτερα όμως σύμφωνα με τον Κλάτενμπεργκ το VAR δεν έκανε σωστά τη δουλειά του που δεν φώναξε το διαιτητή να ξαναδεί τη φάση σε μαρκάρισμα στον Περέα. Σε κάθε περίπτωση αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα, ο Άρης το είχε ανάγκη και το πήρε.

Την εβδομάδα που πέρασε είχαμε σοβαρές εξελίξεις. Αποχώρηση του Άγγελου Χαριστέα και πρόσληψη του Άκη Μάντζιου. Ο Μάντζιος παίρνει την καλύτερη δουλειά της προπονητικής του καριέρας. Του άξιζε να ανέβει επίπεδο, έχει κάνει καλές δουλειές. Πέρυσι ανέλαβε τη Λαμία σε μία άθλια αγωνιστική κατάσταση. Δεν μπορούσε να βγάλει επίθεση, έπαιζε ένα παλιομοδίτικο 5-4-1 που ξεκινούσε κάτω από τη σέντρα και την έφτασε να διεκδικεί Ευρώπη, θα έχει ενδιαφέρον αν θα μπορέσει να πετύχει σε ένα πιο υψηλό επίπεδο, σε μία δύσκολη ομάδα, όπως είναι ο Άρης.

Ασφαλώς και του δίνεται η δυνατότητα να ξεκινήσει με νίκη. Ο ΠΑΣ δεν έχει παίξει κανένα επίσημο παιχνίδι, το πλεονέκτημα που έχει ο Άρης που έχει δώσει δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα ευρωπαϊκό είναι τεράστιο. Έρχεται και με πρεμιέρα προπονητή, οπότε η τιμή του άσου κρίνεται αξιοπρεπής.

Charlie bets: Πληρώνει με χάντικαπ ο Ολυμπιακός, υψηλό το διπλό του Παναθηναϊκού

(Κυριακή, 18:00) Η εικόνα που παρουσιάζει ο φετινός ΟΦΗ δεν έχει καμία σχέση με την περσινή. Την περασμένη εβδομάδα πήρε μία νίκη εύνοιας στη Λαμία. Δέχτηκε πολλές καθαρές ευκαιρίες, του χάρισε προβάδισμα ο αντίπαλος σε μία ακραία φάση που δεν ήταν καν επικίνδυνη. Βρήκε δεύτερο τέρμα κόντρα στη ροή του αγώνα και παρόλα αυτά μέχρι το τέλος έπαιξε μαζική άμυνα για να κρατήσει τη νίκη. Τρία επίσημα παιχνίδια για τον ΟΦΗ, τρεις προβληματικές εμφανίσεις.

Αντίθετα η εικόνα του Ατρομήτου στην Τούμπα ήταν ενθαρρυντική. Ξεκάθαρη η βελτίωση σε σχέση με το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής. Μπορεί να ισοφάρισε με ένα freak αυτογκόλ , όμως πέτυχε σπουδαίες νίκες στο γήπεδο. Πίεσε και ανέδειξε την αδυναμία του Μπίσεσβαρ, να καλύπτει την δεξιά πλευρά, πίεσε στην κατοχή μπάλας τον Σβαμπ και ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να παρακάμψει το κέντρο του. Με βάση όσα έχουμε δει από τις δύο ομάδες είναι στο χέρι του Ατρομήτου, να πάρει αποτέλεσμα στο Ηράκλειο. Για την ακρίβεια αν επαναλάβει την απόδοση που είχε στην Τούμπα θα πάρει, οπότε πηγαίνουμε με το Χ2Δ.

Charlie bets: Πληρώνει με χάντικαπ ο Ολυμπιακός, υψηλό το διπλό του Παναθηναϊκού

(Κυριακή, 20:30) Δεν είναι απλό να παίζεις Πέμπτη βράδυ παιχνίδι χωρίς αύριο στην Ελβετία, Κυριακή βράδυ αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι μία πραγματικότητα που αν τα πράγματα πάνε καλά την Πέμπτη στην ΑΕΚ θα πρέπει να μάθουν να την διαχειρίζονται. Η καλή παρουσία του Βασιλαντωνόπουλου, οι μεταγραφές των Λιβάι Γκαρσία, Σάκχοφ δίνουν μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ και επιλογές στον Καρέρα.

Η Λαμία και στο Βικελίδης και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ έπαιξε πολύ καλύτερα από ό,τι δείχνουν τα αποτελέσματα που έφερε. Δεν πήρε βαθμό σε δύο παιχνίδια που θα μπορούσε και να τα κερδίσει πληρώνοντας τις αμυντικές της αδυναμίες. Το πρόβλημα είναι πως ομάδες σαν τη Λαμία έχουν ανάγκη σε κάποια διαστήματα να αντέχουν παίζοντας άμυνα χαμηλά.

Η ομάδα του Πετράκη σε αυτά τα δύο πρώτα παιχνίδια προσπάθησε και κατάφερε να είναι περισσότερο δημιουργική από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια, αμύνθηκε όμως άθλια σε χαμηλά μέτρα, χάρισε γκολ στους αντιπάλους της και δεν πήρε ούτε έναν βαθμό σε δύο παιχνίδια, που με βάση την εικόνα τους θα μπορούσε ακόμα και να τα κερδίσει.

Τα αμυντικά προβλήματα της Λαμίας με κάνουν να πιστεύω πως παρά την κούραση της η ΑΕΚ θα βρει τρόπο να φτάσει στη νίκη. Ο άσος της ΑΕΚ με over 1,5 τέρματα είναι μία συντηρητική επιλογή.

Charlie bets: Πληρώνει με χάντικαπ ο Ολυμπιακός, υψηλό το διπλό του Παναθηναϊκού

(Δευτέρα, 19:30) Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από νωρίς σε πίεση. Το ρόστερ είναι καλύτερο από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια, ο Πογιάτος όμως δείχνει να μην ξέρει να το διαχειριστεί, σαν να μπερδεύτηκε από την ημέρα που ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Μακέντα και να έχει γίνει αυτοσκοπός του να καθιερώσει το σχήμα με τους δύο επιθετικούς, παρότι δεν χρησιμοποιεί ανάλογο σύστημα. Λογική που έχει φέρει τεράστια δυσκολία στην ισορροπία των γραμμών και στο σκοράρισμα.

Ο Παναθηναϊκός έχασε 1-0 τα φιλικά με τη Λαμία, με τον ΠΑΟΚ και το επίσημο παιχνίδι στην Τρίπολη και στο φιλικό της περασμένης εβδομάδας επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού με εκτέλεση πέναλτι. Μετά από αυτά τα αποτελέσματα η πίεση έχει αυξηθεί σημαντικά και φαντάζει υποχρεωτικό να αρχίσουν οι νίκες ώστε να μην υπάρξουν αλλαγές.

Ούτε η ΑΕΛ όμως ικανοποίησε στην πρεμιέρα της. Έπαιξε υπερβολικά παθητικά στην Τούμπα, επέτρεψε εύκολη κατοχή, άφησε χρόνο και χώρο στους παίκτες του ΠΑΟΚ, για να πάρουν τις αποφάσεις τους και ήταν επιθετικά τελείως ακίνδυνη. Το τελικό 1-0 σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα, ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες για να ανοίξει περίστερο το σκορ.

Η ανάγκη που έχει για νίκη ο Παναθηναϊκός, η παθητικότητα και φοβική εικόνα που έδειξε η ΑΕΛ στην πρεμιέρα της στην Τούμπα, με κάνει να βλέπω με συμπάθεια τις αποδόσεις του διπλού. Θα βοηθήσει και στην ισορροπία των γραμμών η παρουσία του Χουανκάρ στα αριστερά, δεν θα υπάρχει αυτή η δυσαρμονία της Τρίπολης, με το δίδυμο των Μαυρομάτη-Καρλίτος.

Το ρόστερ ποιότητα έχει, σημασία έχει να βοηθήσει και λίγο την ομάδα ο προπονητής. Δεν έδειξε κάτι η Λάρισα στην πρεμιέρα της, ο κακός του εαυτός είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Είναι πιο ψηλά από την πραγματική δυσκολία του αγώνα το διπλό. Αν δεν έρθει η πίεση που θα ασκηθεί στους Ρόκα, Πογιάτος, όπως και στους ποδοσφαιριστές θα είναι τεράστια, στοιχείο που απενοχοποιεί το ποντάρισμα στο διπλό.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ