ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

100 χρόνια Suzuki με φοβερά επιτεύγματα

100 χρόνια Suzuki με φοβερά επιτεύγματα

Στις 15 Μαρτίου 1920 ιδρύθηκε η «Suzuki Loom Manufacturing Company» από τον Michio Suzuki και φέτος γιορτάζει την 100η επέτειος της. Δείτε τα επιτεύγματα της μέσα στον αιώνα που πέρασε.

Φέτος, η Suzuki γιορτάζει την 100η επέτειό της. Ήταν στις 15 Μαρτίου 1920, όταν η «Suzuki Loom Manufacturing Company» ιδρύθηκε από τον Michio Suzuki. Από τότε, η Suzuki έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα, εξωλέμβιες μηχανές και ATV, προσαρμόζοντας πάντα την τάση της εποχής καθώς και τις εγχώριες και παγκόσμιες αγορές.

Μετά την αλλαγή του ονόματός της σε «Suzuki Motor Co. Ltd» το 1954, η Suzuki ξεκίνησε το Suzulight, το πρώτο μίνι αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής στην Ιαπωνία. Στη συνέχεια το όνομα της εταιρείας μετατράπηκε σε «Suzuki Motor Corporation» το 1990, λόγω της επέκτασης των δραστηριοτήτων της και της παγκοσμιοποίησης. Το ταξίδι των 100 χρόνων δεν ήταν ποτέ εύκολο. Πλέον, η Suzuki έχει εξελιχθεί σε μια εταιρεία με πολλούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο έχοντας το αμετάβλητο πνεύμα της ιαπωνικής κατασκευής.

Ο παρακάτω πίνακας τονίζει τα ορόσημα της Suzuki από το 1920.

100 χρόνια Suzuki με φοβερά επιτεύγματα

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ