ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ανεβαίνει... Scala η Skoda

Ανεβαίνει... Scala η Skoda

Η τσεχική μάρκα κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στον σχεδιασμό και την τεχνολογία. Ανεβαίνει... Scala η Skoda

Στο πρόσφατο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, που ξεπέρασε το 1 εκατ. επισκέπτες, μολονότι απουσίαζαν ορισμένες σημαντικές μάρκες, η Skoda παρουσίασε πανίσχυρες εκδόσεις, αλλά και ένα πρωτότυπο, το Vision RS, το οποίο φανέρωνε αρετές που θα υιοθετήσει η μάρκα στο άμεσο μέλλον.

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου, το έχει επιμεληθεί η ομάδα του Ελληνα σχεδιαστή της Skoda, Δημήτρη Δαρκούδη, ο οποίος όπως μας είπε και τελικά ισχύει, το πρωτότυπο αυτό είναι πολύ κοντά στο μοντέλο παραγωγής, που θα τοποθετηθεί λίγο κάτω σε μέγεθος από την Octavia.

Ανεβαίνει... Scala η Skoda

Μάλιστα, είναι το πρώτο ευρωπαϊκό μοντέλο Skoda που θα φέρει το όνομα της μάρκας με γράμματα στο κέντρο της πίσω πόρτας και πρόκειται να λανσαριστεί πριν από το τέλος του 2018.

Και το όνομα αυτού Scala, από τη λατινική λέξη «scala» που σημαίνει… «σκαλοπάτι» και πράγματι είναι ένα βήμα προς τα εμπρός για τον τσεχικό κατασκευαστή αυτοκινήτων στον τομέα των συμπαγών αυτοκινήτων.

Ανεβαίνει... Scala η Skoda

Σύμφωνα με τη μάρκα, πρόκειται για μια εντελώς νέα εξέλιξη που θέτει πρότυπα όσον αφορά την τεχνολογία, την ασφάλεια και τον σχεδιασμό και το Scala θα έχει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσει την κατηγορία αυτή για τη SKODA...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ