ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αποκαλύφθηκε η νέα Porsche 911

Αποκαλύφθηκε η νέα Porsche 911

Η Καλιφόρνια, η οποία για δεκαετίες είναι το "δεύτερο σπίτι" για την Porsche, υποδέχθηκε την ολοκαίνουργια 911.

Η 8η γενιά του μοντέλου, παρουσιάζεται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες και είναι ακόμα πιο ισχυρή, ακόμα πιο συναισθηματική και ακόμα πιο αποτελεσματική από τον προκάτοχό της, ενώ προσφέρει εκτεταμένα ψηφιακά χαρακτηριστικά. Και παρά τις καινοτομίες, το 911 εξακολουθεί να είναι αυτό που πάντα ήταν: ένα καθαρό σπορ αυτοκίνητο και η παλλόμενη καρδιά της Porsche: η εικόνα μας ".

Αναμφίβολα αφοσιωμένη στο DNA σχεδιασμού της Porsche, με πολύ πιο μυώδη εμφάνιση και εσωτερικό με οθόνη αφής οθόνης 10,9 ιντσών, η νέα 911 είναι διαχρονική - αλλά και μοντέρνα. Τα ευφυή στοιχεία ελέγχου και πλαισίου, καθώς και τα καινοτόμα συστήματα υποστήριξης, συνδυάζουν τον αμείλικτο δυναμισμό που ενός κλασικού σπορ αυτοκινήτου με πίσω-κινητήρα, με τις απαιτήσεις του ψηφιακού κόσμου.

Η επόμενη γενιά έξι υπερτροφοδοτούμενων, επίπεδων κινητήρων έχει αναπτυχθεί περαιτέρω και είναι πιο ισχυρή από ποτέ, με 450 hp στην 911 Carrera S: μέση κατανάλωση καυσίμου 8,9 λίτρα/100 χλμ., 205 γρ./χλμ. εκπομπές CO2, 911 Carrera 4S: 9,0 λίτρα/100 χλμ., εκπομπές CO2 στα 206 γρ./χλμ.). Η ισχύς μεταφέρεται από ένα πρόσφατα ανεπτυγμένο κιβώτιο ταχυτήτων με διπλό συμπλέκτη οκτώ ταχυτήτων.

Αποκαλύφθηκε η νέα Porsche 911

Οι τελικές ταχύτητες είναι τώρα 308 χλμ./ώρα (Carrera S) και 306 χλμ./ώρα στην τετρακίνητη έκδοση Carrera 4S. Τα επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη λειτουργία Wet Porsche για την ασφαλέστερη οδήγηση σε βρεγμένους δρόμους, τη λειτουργία Night Vision Assist με θερμική απεικόνιση, καθώς και ολοκληρωμένη συνδεσιμότητα. Παράλληλα, διαθέτει την εφαρμογή Porsche Road Trip για τα ταξίδια, τον προσωπικό βοηθό Porsche 360+ και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή Porsche Impact για την εξουδετέρωση του ατομικού σας αποτυπώματος άνθρακα.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός βασίζεται σε προηγούμενες γενιές του 911, ωστόσο η 8 γενιά 911 είναι πιο φαρδιά (+4,5 εκ. εμπρός, +4,4 εκ. πίσω), πιο δυναμική και πιο προηγμένη, με τροχούς 20 ιντσών εμπρός και 21 ιντσών στο πίσω μέρος. Ταυτόχρονα, οι νέοι προβολείς LED απεικονίζουν τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία έχει προχωρήσει στο 911. Οι εξωτερικοί καθρέφτες έχουν επίσης επανασχεδιαστεί για να ελαχιστοποιηθεί ο θόρυβος του αέρα και διπλώνουν ηλεκτρικά. Με εξαίρεση τα μπροστινά και τα πίσω τμήματα, το υπόλοιπο αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο.

Αποκαλύφθηκε η νέα Porsche 911

Στο εσωτερικό, όπως συμβαίνει στην αρχική έκδοση 911, το νέο ταμπλό καλύπτει ολόκληρο το πλάτος, δεσπόζει η μεγάλη οθόνη 10,9 ιντσών, η κεντρική κονσόλα με τον κοντό λεβιέ, το ρολόι ψηλά και το καλοσχεδιασμένο τιμόνι. Βελτιώθηκαν και τα καθίσματα, ενώ με τα νέα υλικά μειώθηκε το βάρος του οχήματος κατά περίπου 3 κιλά.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ