ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αston Martin: Eτοιμάζεται για απογείωση

Αston Martin: Eτοιμάζεται για απογείωση

Στις 3 Ιανουαρίου του 2020 θα αποκαλυφθεί το πρώτο προϊόν της συνεργασίας μεταξύ της Aston Martin και της Airbus Corporate Helicopters.

Οταν η σχεδίαση ενός αυτοκινήτου περνά μέσα από την αεροναυπηγική, τότε το μυαλό μας πηγαίνει σε ένα μοντέλο... εδάφους – αέρος. Θα κάνουμε υπομονή μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2020, όταν στο Courchevel των γαλλικών Άλπεων θα αποκαλυφθεί το πρώτο προϊόν μια τέτοιας συνεργασίας, ανάμεσα στην Αston Martin Lagonda και την Airbus Corporate Helicopters.

Μάλιστα, οι σχεδιαστές των δύο εταιρειών εργάζονται από κοινού τους τελευταίους 12 μήνες, πάνω στο νέο προϊόν, το οποίο θα αποτελέσει πρόκληση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Airbus Corporate Helicopters, είναι παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο της ιδιωτικής και επαγγελματικής αεροπορίας (PBA) με περισσότερα από 1.800 αεροσκάφη σε 130 χώρες και μερίδιο αγοράς άνω του 50%.

Η Aston Martin Lagonda κατασκευάζει πολυτελή αυτοκίνητα, όπως τα Vantage, DB11, Rapide AMR και DBS Superleggera. Εξάλλου, η μάρκα Lagonda θα ξεκινήσει μια νέα πορεία το 2021, ως η πρώτη εταιρεία πολυτελείας στον κόσμο των ηλεκτρικών οχημάτων.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ