ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

AudiA7: Παγκόσμιο Πολυτελές Αυτοκίνητο του 2019

Dynamic photo
Colour: Ara Blue
Dynamic photo Colour: Ara Blue AUDI AG

Δείχνει να κυριαρχεί στις παγκόσμιες διακρίσεις η Audi, καθώς αποσπά κορυφαία βραβεία για σειρά μοντέλων της Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κερδίζει το βραβείο World Luxury Car.

Φέτος, ήρθε η σειρά του AudiA7 να ανακηρυχθεί "2019 WorldLuxuryCar" – "Παγκόσμιο Πολυτελές Αυτοκίνητο του 2019", σε συνέχεια του ίδιου βραβείου που κατέκτησε το AudiA8 το 2018. Τα βραβεία ανακοινώθηκαν, στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Η κριτική επιτροπή της επιτροπής "World Car", αποτελούμενη από 86 μέλη, δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου από 24 χώρες, ανάμεσά τους και ο διευθυντής Σύνταξης του περιοδικού DRIVE, Μιχάλης Γεωργιάδης, ανέδειξε μετά από ψηφοφορία το Audi A7 ως το καλύτερο νέο πολυτελές αυτοκίνητο στην παγκόσμια αγορά. Αυτή είναι η δέκατη κορυφαία διάκριση για την Audi σε μία από τις κατηγορίες του "World Car", στα 16 χρόνια του θεσμού!

Interior
Interior AUDI AG

Το μοντέλο συνδυάζει χαρακτηριστικά κουπέ, με την ευρυχωρία ενός sedan και την πρακτικότητα ενός Avant. Πρόκειται για το νέο στυλ ενός Gran Turismo της σύγχρονης εποχής, το οποίο προσφέρει επίσης εμπειρίες και υψηλά επίπεδα συνδεσιμότητας ενός ψηφιακού κόσμου του αύριο, σε ένα αμάξωμα που αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό οδηγό.

Οι διακρίσεις της Audiστο «WorldCarAwards»

2005

Audi A6

World Car of the Year

2007

Audi RS 4
Audi TT

World Performance Car
World Car Design of the Year

2008

Audi R8
Audi R8

World Performance Car
World Car Design of the Year

2010

Audi R8 V10

World Performance Car

2014

Audi A3

World Car of the Year

2016

Audi R8

World Performance Car

2018

Audi A8

World Luxury Car

2019

Audi A7

World Luxury Car

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ