ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αύριο (16/8) η μεγάλη παγκόσμια γιορτή με τα σκαθάρια

Αύριο (16/8) η μεγάλη παγκόσμια γιορτή με τα σκαθάρια

Η 15η έκδοση του Beetle Sunshine θα ξεκινήσει στην Travemünde, κοντά στο Lübeck στη Βαλτική Θάλασσα, την Παρασκευή 16 Αυγούστου

Η 15η έκδοση του Beetle Sunshine - ένα γεγονός που προσελκύει τα περισσότερα Beetle, New Beetles και Type 1, από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο - θα ξεκινήσει στην Travemünde, κοντά στο Lübeck στη Βαλτική Θάλασσα, την Παρασκευή 16 Αυγούστου.

Περίπου 500 οχήματα έχουν εγγραφεί για να λάβουν μέρος αυτή τη φορά. Το φετινό highlight είναι μια «θάλασσα από φώτα Beetle», όπου εκατοντάδες από αυτά τα δημοφιλή μοντέλα Volkswagen θα έρθουν μαζί.

Το Volkswagen Type 1 - το αρχικό Beetle - είναι από καιρό ένα από τα πιο δημοφιλή κλασικά αυτοκίνητα. Το New Beetle, το οποίο δημιουργήθηκε μεταξύ του 1997 και του 2010, γίνεται πλέον δημοφιλές στους συλλέκτες ως μοντέρνο κλασικό. Ένα από τα παλαιότερα New Beetles που έχει εγγραφεί στο Travemünde, είναι ένα μοντέλο που στάλθηκε στον Καναδά τον Μάρτιο του 1998.

Το 2019, τα τελευταία Beetles - που παράγονται από το 2011 - βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής στο Μεξικό. Αυτά τα μοντέλα είναι ήδη αντικείμενα συλλογής.

Το παλαιότερο μοντέλο, φέτος, είναι το Hebmüller Type 1 Convertible που κατασκευάστηκε το 1949. Το ισχυρότερο, εν τω μεταξύ, είναι το νέο Beetle RSi1 που κατασκευάστηκε το 2000, με 165 kW / 225 ίππους…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ