ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυθεντικά ανταλλακτικά για θρυλικά ιταλικά αυτοκίνητα

Αυθεντικά ανταλλακτικά για θρυλικά ιταλικά αυτοκίνητα

Από την FCA Heritage σε συνεργασία με τη Mopar.

Ποιος είπε ότι τα παλαιά μοντέλα δεν έχουν ψυχή; Κι επειδή πολλοί θέλουν να τα κυκλοφορούν και να τα διατηρούν σε εξαιρετική κατάσταση, δυσκολεύονται να βρουν ανταλλακτικά.

Πάντως, η FCA Heritage και η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales της FCA, συνεργάστηκαν για να κάνουν και πάλι διαθέσιμα ανταλλακτικά για κλασσικά ιταλικά μοντέλα του ομίλου. Για τα εγκαίνια αυτής της συνεργασίας δεν θα μπορούσε να επιλεχθεί άλλο μοντέλο από τη θρυλική Lancia Delta HF Integrale!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της νέας συνεργασίας είναι η κατασκευή των εμπρός και πίσω προφυλακτήρων του μοντέλου, για την οποία έγινε πλήρης ανακατασκευή των αυθεντικών καλουπιών, αλλά και ακολουθήθηκε η αυθεντική μέθοδος παραγωγής, ώστε τα ανταλλακτικά να είναι απολύτως ίδια με εκείνα που κατασκευάζονταν κατά την περίοδο παραγωγής του μοντέλου. Διαθέσιμοι θα είναι οι προφυλακτήρες τόσο για την έκδοση Integrale, όσο και την Integrale Evoluzione.

Σκοπός των "Heritage Parts", των αυθεντικών ανταλλακτικών για τα κλασσικά μοντέλα της FCA, είναι να δοθεί η δυνατότητα στους κατόχους αυτών των αυτοκινήτων να διατηρήσουν τα μοναδικά αυτά δείγματα της αυτοκινητοβιομηχανίας σε άψογη και απόλυτα αυθεντική κατάσταση. Τα "Heritage Parts" είναι διαθέσιμα από την επίσημη ιστοσελίδα της Mopar…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ