ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Aυτό είναι το νέο Kia Sorento

Aυτό είναι το νέο Kia Sorento

Με πιο τετραγωνισμένο αμάξωμα, σε σχέση με το στρογγυλευμένο τωρινό, θα εμφανιστεί το νέο Kia Sorento στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, στις 3 Μαρτίου.

Το νέο μοντέλο, αναλυτικά χαρακτηριστικά του οποίου θα αποκαλυφθούν σε λίγες ημέρες, εμφορείται από τη νέα φιλοσοφία της κορεατικής μάρκας, είναι πολύ πιο τολμηρό σχεδιαστικά, με ανανεωμένη και πιο δυναμική μάσκα, νέους προφυλακτήρες, εντελώς νέα φωτιστικά LED και νέα κάθετα φωτιστικά πίσω.

Πιο κομψό από ποτέ, έχει κοντύτερους προβόλους, εμπρός και πίσω, μακρύτερο μεταξόνιο που χαρίζει περισσότερους χώρους στην καμπίνα και μπροστινή κολόνα τραβηγμένη κατά 30 εκ. πίσω πίσω από τον μπροστινό άξονα.

Το νέο Sorento είναι αποτέλεσμα συνεργασίας των τριών σχεδιαστικών κέντρων της Kia στην Κορέα, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Aυτό είναι το νέο Kia Sorento

Το μοντέλο τέταρτης γενιάς βασίζεται σε μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα, αυξάνοντας τα πρότυπα στο μεσαίο τμήμα των SUV, για χώρο, πρακτικότητα, αποδοτικότητα και ποιότητα. Θα διατίθεται σε 5θέσια και 7θέσια έκδοση, με κίνηση στους δύο ή και στους τέσσερις τροχούς.

Όσον αφορά τους κινητήρες, θα εφοδιάζεται με τετρακύλινδρα και V6 σύνολα, ενώ αναμένεται και σε υβριδική έκδοση.

Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία, δεν διέθετε στην αγορά την προηγούμενη έκδοση και έως το τέλος του 2020, δεν αναμένεται να εισαχθεί ούτε η καινούργια...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ